FOTO EXCLUSIV Erau bolnave, dar au aruncat medicamentele. Click! îţi dezvăluie la ce tratamente alternative au apelat vedetele

20 iunie 2015
image
Inima designerului Cătălin Botezatu s-a mai liniştit de când poartă brăţările şi mărgelele Rudraksha, realizate de prietena lui, Kojic Cosette

Zilele trecute, Gabriel Cotabiţă (59 de ani), internat la Spitalul Elias, a fost programat la şedinţe de acupunctură, pentru o recuperare rapidă în urma infarctului suferit acum o lună. Dar şi alte vedete, cărora doctorii nu le-au dat mari şanse de însănătoşire, s-au tratat fără medicamente clasice.

Lui Cătălin Botezatu i-a scăzut tensiunea cu brăţările Rudraksha 

Designerul Cătălin Botezatu (48 de ani) a fentat de cinci ori moartea, după tot atâtea preinfarcturi, şi susţine cu mâna pe inimă că tensiunea i s-a reglat brusc, de un an, de când poartă vestitele brăţări Rudraksha, lucrate de prietena lui, Kojic Cosette. Preţul unei astfel de bijuterii variază între 80 şi 500 de lei. Cătălin laudă efectele benefice ale acestor seminţe despre care până şi oamenii de ştiinţă au confirmat că scad tensiunea arterială, stresul şi depresia. ”Trăiam o stare de confuzie copleşitoare, mă sufocam simţind temerile de a călca pe pământuri înşelătoare. Am adormit pentru prima oară lin, cu o stare de calm”,  a spus el. Cătălin nu se mai desparte de brăţară, nici măcar când pleacă în vacanţe, în străinătate, considerând-o talismanul lui norocos. 

Alexandru Arşinel a scăpat de o nouă operaţie la coloană cu nămol

dorel visan jpeg
Actorul Alexandru Arşinel nu mai are dureri atroce de coloană de când face băi de nămol, la Techirghiol

Şi directorul Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”, Alexandru Arşinel (75 de ani), care a suferit în 2012 o operaţie de hernie de disc, a dat deoparte munţii de pastile şi, ca o ultimă speranţă, a apelat la... nămolul de Techirghiol. Care, şi el recunoaşte, l-a scăpat de durerile atroce de spate. Actorul a efectuat mai multe băi cu nămol şi şedinţe de fizioterapie la “Complexul Balnear Corpore Sano”, cunoscut drept ”Vila avocaţilor”, deschis în 2012. Acum, se simte deja alt om: ”Am făcut nişte recuperări la Techirghiol. Acolo sunt condiţii de tratament extraordinare, care m-au pus pe picioare. Acum sunt în stare de funcţionare”, a declarat Arşinel, pentru Click! Medicii susţin că nămolul contribuie la eliminarea durerilor date de reumatism şi de artroză. Mai mult, prin încălzirea zonei dureroase, nămolul elimină spasmele musculare şi rigiditatea articulaţiilor. Sunt eficiente şedinţele zilnice de 20-30 de minute de împachetări sau de băi cu nămol. Costă 15 lei, la Techirghiol.   

Dorel Vişan (77 de ani) a fentat hepatita C prin puterea gândului

image
Actorul Alexandru Arşinel nu mai are dureri atroce de coloană de când face băi de nămol, la Techirghiol

Marele actor Dorel Vişan (77 de ani), diagnosticat în 2006 cu hepatită cronică virală, în urma unor analize de rutină, n-a stat să-şi jelească soarta. A urmat clasicul tratament cu interferon, dar a ţinut şi o dietă severă, fără carne, pe bază pe legume. Însă, cel mai mult l-a ajutat, susţine el, puterea gândului. Şi-a propus să învingă boala şi a reuşit. “Eu aşa am procedat, mi-am planificat ca în 3 săptămâni să scap de viruşii care mi-au atacat  ficatul şi aşa a fost. După alte 3 săptămâni au venit din Scoţia rezultatele analizelor făcute la un laborator specializat în asemenea boli, şi scria negru pe alb: «Virus hepatic nedetectabil». Doctoriţa alopată care mă îngrijea m-a întrebat ce am făcut şi i-am spus că mi-am planificat mental vindecarea. Am spus că vreau ca atunci aşa să fie şi aşa a fost. Aşadar, dacă-ţi impui şi bagi un program  în creier, programul acela chiar funcţionează. Şi eu m-am trezit cu ficatul vindecat”, şi-a povestit actorul experienţa de viaţă, pentru Ştiri de Cluj. 

Click! spune

Click! a anunţat, zilele trecute, că solistul Gabriel Cotabiţă, aflat de marţi la Clinica de Recuperare a Spitalul Elias din Capitală, va face, pe lângă alte tratamente, şi şedinţe de acupunctură. Pe 8 mai, artistul a suferit un stop cardio- respirator şi a stat o lună în comă. Când nimeni nu se mai aştepta să-şi revină, miracolul s-a produs. Acum, Cotabiţă mănâncă singur şi poate face câţiva paşi prin camera de spital.

survivor2 png
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
carla s dreams bobonete 2 PNG
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
iumor jpg
cub tania budi png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg