FOTO EXCLUSIV Mărgelatu le-a pus vecinilor ţiglă pe casă cu forţa

Aceasta  este casa din Cluj în care stă Florin Piersic
Aceasta este casa din Cluj în care stă Florin Piersic

Florin Piersic sau Mărgelatu, cum i–a rămas porecla în urma celebrului rol din anii ‘80, deţine mai multe proprietăţi imobiliare. Totuşi, preferă să locuiască, împreună cu soţia lui, Ana, la grămadă, cu nişte vecini care-i fac zile fripte, într-o vilă din Cluj.

Celebrul actor deţine un apartament spaţios într-o vilă cochetă, proaspăt renovată, situată la numărul 5 al unei străduţe din cartierul Gruia, Cluj Napoca, oraş în care s-a stabilit de mai bine de 15 ani.

Cu toate că nu este certăreţ din fire, Florin Piersic (78 de ani) şi-a invitat vecinii de mai multe ori la tribunal, în urma unor neînţelegeri. Ultima dată, artistul a intrat în conflict cu familiile Orăşan şi Deszo, după ce a vopsit exteriorul casei şi a pus ţiglă nouă, lucrări plătite integral de el. După lupte seculare, Florin a reuşit, într-un final, să-i determine pe cârcotaşi să scoată bani din buzunar, pentru reparaţiile făcute. Mărgelatu a mai avut probleme cu colegii de palier şi din cauza unor spaţii comune din imobil.


    Aceasta  este casa din Cluj în care stă Florin Piersic
Aceasta este casa din Cluj în care stă Florin Piersic

Actorul i-a reproşat vecinei Ana Deszo, de la primul nivel al casei, că a pus monopol pe pivniţă, astfel că nu are unde să-şi pună, măcar într-un colţ, borcanele de murături. La rândul ei, femeia, care stă mai mult în Austria, l-a acuzat că-şi  parchează maşina chiar sub geamul ei şi că i-a rupt trandafirii din curte. Şi cu doamna de la ultimul etaj, Emilia Orăşan, care îşi petrece mult timp în SUA, s-a certat, pe motiv că aceasta i-a limitat accesul în pod. Piersic se încăpăţânează să locuiască aici, deşi mai deţine şi alte proprietăţi: o altă casă în Cluj, o cabană în acelaşi judeţ şi o vilă în buricul Capitalei. 

Strada pe care stă îi va purta numele?Lăsând deoparte toate aceste divergenţe cu vecinii din curte, Florin e îndrăgit de oamenii care locuiesc în apropiere. Aceştia chiar au avansat ideea ca strada pe care locuiesc să poarte numele marelui artist. Zilele trecute, aleea lui se afla în reparaţii, după ce autorităţile au decis să astupe găurile, căci nu se cade ca un actor de talia lui Piersic să-şi zdruncine maşina prin gropile cât un crater.

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub ioana nastase png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub Kirstie Alley
profimedia 0742415693 jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg