FOTO EXCLUSIV Secretul trupului sculptat al lui Victor Slav

25 iulie 2014
article img
Chiar dacă mănâncă şi fast-food, Victor trage din greu să îşi menţină trupul parcă sculptatFOTO Facebook

Proaspăt şomer, Victor Slav, petrece tot mai mult timp în sala de forţă. Chiar dacă timpul nu ar trebui să fie o problemă acum, acesta îşi neglijează alimentaţia şi mănâncă fast-food chiar în parcarea unui supermarket. Fostul prezentator al rubricii meteo de la Pro Tv a fost surprins de fotoreporterii Click! când şi-a luat de mâncare de la Mc Donalds.

E posibil să fie un secret al lui Victor Slav pentru ca antrenamentul de la sala de forţă să aibă efecte mai mari şi trupul său să arate cât mai bine. Fostul prezentator a tras o fugă la un fast-food din nordul Bucureştiului, unde a comandat ceva de mâncare.

article img
Victor şi-a comandat ceva de mâncare după care a plecat spre parcarea unui supermarketFoto Blitz

După ce a ridicat comanda, a oprit în parcarea unui supermarket din zonă unde a luat masa. Din cauza geamurilor ilegal de fumurii nu se poate vedea în ce a constat meniul acestuia, aşa că secretul alimentaţiei lui Victor nu îl vom afla acum.

article img
Foarte pofticios, a oprit la puţin timp după ce a ridicat comanda pentru a savura mâncarea cumpăratăFoto Blitz

Foarte important însă după o masă copioasă este să facem mişcare. Victor a ajuns la sala de forţă, unde a fost aşteptat de un prieten cu care după ce a schimbat câteva cuvinte, a intrat în locaţie.

article img
Cu forţe proaspete s-a dat jos din maşinăFoto Blitz

article img
A intrat în sala de forţă alături de prietenul săuFoto Blitz