FOTO EXCLUSIV Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, şi-a scos iubita în lume

Ultima actualizare:

    Toto şi iubita lui, cântăreaţa Francesca Lucarellifoto: Sever Gheorghe
Toto şi iubita lui, cântăreaţa Francesca Lucarellifoto: Sever Gheorghe

Fiul lui Ilie Dumitrescu are fluturaşi în stomac. După o perioadă în care şi-a ţinut iubita ascunsă de ochii curioşilor, Ilie Dumitrescu Jr., alias Toto, s-a afişat, marţi seara, cu focoasa brunetă care i-a furat inima. Tânărul se iubeşte cu Francesca Lucarelli, o cunoscută cântăreaţă de la noi.

Cei doi îndrăgostiţi şi fostul fotbalist au mers împreună la premiera filmului "Love by design" cu Giulia Nahmany şi Jane Seymour ( Dr. Queen). Toto şi Francesca Lucarelli (19 ani), cântăreaţa care deseori a fost comparată cu Selena Gomez, au fost nedezlipiţi, deşi în prejma lor s-a aflat tot timpul fostul fotbalist care parcă i-a ţinut pe copii sub observaţie.

Mândru nevoie mare de fiul lui, Ilie Dumitrescu s-a fotografiat cu Toto, pe care l-a prezentat tuturor. Fostul jucător al naţionalei are şi motive să se laude cu Toto, care se pare că a început şi el să cocheteze cu actoria. De curând, regizorul Bobby Păunescu l-a distribuit pe tânăr în noul său film, intitulat "Palatul Pionierilor", în care a avut doar câteva replici.

În varsta de 16 ani, Toto s-a înscris în iarnă la cursurile de actorie organizate de academia Ruxandrei Ion, unde le-a avut profesoare pe Carmen Tănase şi Adela Popescu.

Pelicula “Palatul Pionierilor” a beneficiat de un buget de un milion de euro. Filmul spune povestea unui grup de liceeni, martori la drama a doi colegi, înspăimântaţi că au luat SIDA după ce şi-au pierdut virginitatea într-un bordel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net