FOTO EXCLUSIV Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, şi-a scos iubita în lume

simeon stalpnicul png
Toto şi iubita lui, cântăreaţa Francesca Lucarellifoto: Sever Gheorghe

Fiul lui Ilie Dumitrescu are fluturaşi în stomac. După o perioadă în care şi-a ţinut iubita ascunsă de ochii curioşilor, Ilie Dumitrescu Jr., alias Toto, s-a afişat, marţi seara, cu focoasa brunetă care i-a furat inima. Tânărul se iubeşte cu Francesca Lucarelli, o cunoscută cântăreaţă de la noi.

Cei doi îndrăgostiţi şi fostul fotbalist au mers împreună la premiera filmului "Love by design" cu Giulia Nahmany şi Jane Seymour ( Dr. Queen). Toto şi Francesca Lucarelli (19 ani), cântăreaţa care deseori a fost comparată cu Selena Gomez, au fost nedezlipiţi, deşi în prejma lor s-a aflat tot timpul fostul fotbalist care parcă i-a ţinut pe copii sub observaţie.

Mândru nevoie mare de fiul lui, Ilie Dumitrescu s-a fotografiat cu Toto, pe care l-a prezentat tuturor. Fostul jucător al naţionalei are şi motive să se laude cu Toto, care se pare că a început şi el să cocheteze cu actoria. De curând, regizorul Bobby Păunescu l-a distribuit pe tânăr în noul său film, intitulat "Palatul Pionierilor", în care a avut doar câteva replici.

În varsta de 16 ani, Toto s-a înscris în iarnă la cursurile de actorie organizate de academia Ruxandrei Ion, unde le-a avut profesoare pe Carmen Tănase şi Adela Popescu.

Pelicula “Palatul Pionierilor” a beneficiat de un buget de un milion de euro. Filmul spune povestea unui grup de liceeni, martori la drama a doi colegi, înspăimântaţi că au luat SIDA după ce şi-au pierdut virginitatea într-un bordel.

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
img (3) jpg
anamaria prodan si ionela prodan
Melania şi Donald Trump
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
Ciupercile uriașe cântăreau mai bine de 3 kilograme, fiecare. FOTO. Eugen Panait
autostradaa7 SURSA CNAIR jpg
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda