FOTO Fiica cea mare a lui Adrian Mutu a împlinit 15 ani și e o domnișoară superbă. Ce mesaj i-a transmis tatal ei

image
Fiicele lui Mutu din fosta căsnicie se înțeleg bine cu actuala lui soție, SandraFoto: Arhivă personală

În familia lui Adi Mutu a fost zi de sărbătoare, fiica cea mare a acestuia, Adriana, împlinind 15 ani. Fata fotbalistului îi calcă pe urme frumoasei sale mame, fiind deja foarte cochetă și fotogenică.

Adrian Mutu și-a sărbătorit fiica cea mare, pe Adriana, rezultată din fosta lui căsnicie cu Consuelo. Alături de aceasta, Mutu mai are o fetiță, pe Maya, ambele locuind împreună cu mama lor în Republica Dominicană. 

Cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 15 ani a Adrianei, Adi Mutu a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu fiica lui, însoțită de un mesaj de felicitare. „La mulți ani, prințesă! Nu pot să descriu în cuvinte cât de mult te iubesc”, i-a scris acesta Adrianei, în engleză. Și actuala lui soție, Sandra, i-a urat fiicei ei vitrege toate cele bune, acestea înțelegându-se de minune. „La mulți ani, prințesă! Ai crescut și ești o tânără domnișoară superbă! Te iubesc”, i-a scris și Sandra, care merge și în vizită în Republica Dominicană, alături de Mutu, pentru a petrece timp cu fetițele.

Adriana este o tânără cochetă și, pentru poză, a avut parte și de un machiaj pe măsură. De asemenea, aceasta a pozat asemenea unui model, moștenind trăsăturile frumoase din partea ambilor părinți. Nici sora ei, Maya, nu e mai prejos, chiar dacă este ceva mai mică de vârstă. Maya, cealaltă fiică a lui Adrian Mutu și a fostei sale soții, Consuelo, a împlinit recent 13 ani, iar Mutu a publicat și atunci o imagine cu aceasta, în cinstea aniversării. „La mulți ani, dragostea mea!”, i-a scris fotbalistul.

image
Maya, fiica de 13 ani a lui Adi MutuFoto: Arhivă personală

Adrian Mutu este tatăl a 4 copii

Adrian Mutu, se află la al treilea mariaj și este tatăl a patru copii. Mezinul său, Tiago, pe care îl are din actuala căsnicie cu Sandra Mutu s-a născut în 2017 și are 4 ani. Fiul cel mare, Mario, pe care Adrian îl are cu prima soție, s-a născut în 2002 și are 18 ani, iar fetele pe care fotbalistul le are din căsnicia cu Consuelo, s-au născut în 2006 (Adriana) și 2008 (Maya).

cub florin zamfirescu png
cub anca androne png
marilyn monroe
Rica Raducanu, Facebook jpg
Robbie Williams Spice Girls
cub bromania png
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
mugur mihaescu jpg
Ameer captura video jpg
image png
image
image
image
image
marilyn monroe
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg