FOTO Ion Dichiseanu, depus la Teatrul Nottara. Nepoțica, fiica și fosta soție, la căpătâiul regretatului actor

Ultima actualizare:

    Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Ion Dichiseanu a fost depus vineri, 21 mai, la Teatrul Nottarafoto: BLITZ / CLICK!
Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Ion Dichiseanu a fost depus vineri, 21 mai, la Teatrul Nottarafoto: BLITZ / CLICK!

Lacrimi amare pentru marele actor Ion Dichiseanu. Trupul neinsuflețit al maestrului a fost depus azi, de la ora 13.00, în foaierul Teatrului Nottara, pentru un ultim omagiu înainte de înmormântarea de sâmbătă. Fiica Ioana, fost soție, Simona, și nepoțica Anastasia au înduioșat cu prezența lor și au fost susținute de toți cei prezenți.

Tot azi, Ioana Dichiseanu, fiica pe care regretatul actorul o diviniza, a fost fotografiată așteptând să ridice trupul neînsuflețit al părintelui ei, de la morga Spitalului Floreasca. La ora 13.00, mașina mortuară a sosit la Teatrul Nottara, acolo unde, până mâine, toți cei care l-au iubit pe Dichi, își pot lua "adio". La Nottara au sosit și cele mai dragi femei din viața lui Ion Dichiseanu, fiica Ioana, fosta soție, Simona Florescu, dar și nepoțica Anastasia, lumina ochilor lui Dichi.


    Simona Florescu și nepoțica Anastasia au sosit la Teatrul Nottarafoto: BLITZ / CLICK!
Simona Florescu și nepoțica Anastasia au sosit la Teatrul Nottarafoto: BLITZ / CLICK!

Nepoțica lui Dichi s-a rugat la "Doamne-Doamne" pentru bunicul ei

Boala maestrului Ion Dichiseanu a provocat mare tristeţe în familie, care a sperat mereu la o minune. Fiica Ioana a ținut în permanență legătura în cu medicii, iar unica nepoţică s-a rugat în fiecare seară să i se facă bunicul sănătos, deşi are doar 5 ani. Săptămâna trecută, Ioana Dichiseanu ne-a dezvăluit detalii emoţionante. "Nu este deloc uşor pentru noi. Tata se află din ianuarie în continuare la Floreasca, adică de cinci luni. Parcă cel mai greu este atunci când o vedem pe Anastasia, fiica noastră, cât de mult îi duce dorul. Ea nu pune întrebări, doar se roagă la Doamne, Doamne să vină mai repede Dichi acasă. Aşa îi spune ea tatălui meu. Dichi, nu bunicul. Aveau seriale pe care le urmăreau împreună, momente când vorbeau şi evident că i se face dor. Spre exemplu, când merg la cumpărături, îmi spune să îi cumpăr ce îi lua Dichi. De când s-a născut, ea a fost alături de el şi invers", ne spunea, Ioana.


    Ioana Dichiseanufoto:BLITZ /Click!
Ioana Dichiseanufoto:BLITZ /Click!

Ion Dichiseanu, înmormântat sâmbătă, la cimitirul Belu

Trupul neînsuflețit al lui Ion Dichiseanu a fost depus vineri, 21 mai 2021, la ora 13.00, în foaierul Teatrului Nottara, iar cei care doresc îi vor putea aduce un ultim omagiu. Întregul proces se desfășoară cu respectarea normelor sanitare în vigoare. Sâmbătă, 22 mai, la ora 10.00, cortegiul va pleca spre Cimitirul Bellu, unde va fi depus în capelă, iar slujba de înmormântare va avea loc ora 12.00. Ion Dichiseanu va fi înmormântat cu onoruri militare.

Ion Dichiseanu a murit la vârsta de 87 de ani

Joi, 20 mai, încă un colos al scenei românești a trecut la cele veșnice. Celebrul artist Ion Dichiseanu, sau Alain Delon de România, cum mai era supranumit datorită șarmului și talentului său, s-a stins la vârsta de 87 de ani, pe patul de spital, după ce  fost diagnosticat cu pneumonie severă bilaterală. Aproape cinci luni s-a chinuit cu boala. Totul a început în noiembrie 2020. Atunci a ajuns pentru prima dată la spital, unde i s-au făcut o radiografie şi un CT, dar i s-a pus un diagnostic greşit. În plus, a fost infectat cu o bacterie, care i-a provocat o pneumonie severă bilaterală iar în ianuarie a ajuns din nou la spital, unde a fost internat de urgenţă la Terapie Intensivă şi intubat. De atunci, maestrul scenei româneşti nu a mai ajuns acasă. S-a aflat în continuare sub supravegherea atentă a medicilor, i s-a administrat tratamentul de rigoare, iar fiica Ioana, fosta soție Simona și ginerele Adrian au ţin legătura cu el mai mult prin medici şi asistente. 

Citește și:

Imagine cumplită. Ioana Dichiseanu, stană de piatră, așteptând să își ia tatăl de la morgă

Ion Dichiseanu a pus într-o carte secretele și chinul amorului cu Sara Montiel. Diva l-a înșelat cu regele Spaniei, Juan Carlos

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
† Iurie Darie jpeg
cub Alexandru Ciucu png
gabriela botezat irinel columbeanu jpg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
ela craciun jpg
banner ioana și ilie nastase png
lora ionut ghenu colaj instagram jpg
front sabie 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net