FOTO Mihaela Rădulescu, sacrficii de dragul fiului: "Nu ne-a fost așa de ușor cum poate părea"

Ultima actualizare:
Mihaela şi prietena ei s-au ocupat de cei zece copii
Mihaela şi prietena ei s-au ocupat de cei zece copii

Mihaela Rădulescu e o mamă implicată în viaţa fiului său, Ayan, motiv pentru care organizează mereu activităţi pentru băiatul său.

Fiul divei de la Monaco va împlini în august zece ani, dar Mihaela are grijă să îi serbeze ziua la finalul şcolii, pentru a evita situaţia în care toţi prietenii luni sunt plecaţi în vacanţa de vară. Anul acesta, Ayan şi prietenii lui au plecat, alături de vedetă şi o prietenă a ei, la munte, cu cortul.

"În fiecare an, înainte de finalul școlii, Ayan are petrecere de ziua lui, cu colegii de școală. Asta pentru că nu vreau să sufere ca mine, care nu aveam niciodată petrecere de ziua mea, pentru că toata lumea era în vacanță, în august (și ziua lui e tot în august…).

Încerc de fiecare dată să-i organizez o petrecere originală, nu neapărat cu baloane și magicieni, dar cu idei simple, care știu că vor rămâne în sufletul lui sub forma unor amintiri grozave. Anul ăsta, pentru că și-a dorit «a boys only party», m-am gândit că le-ar plăcea o aventură în pădure, la munte, cu corturi și foc de tabără, mai ales că mulți dintre ei n-au avut această ocazie până acum", a povestit Mihaela pe blogul ei.

Copiii au montat şi ei corturi, dar mai mici
Copiii au montat şi ei corturi, dar mai mici

Nu au lipsit peripeţiile, cum era de aşteptat. Mihaela şi prietena ei au avut mari bătăi de cap cu organizarea excursiei. Dar cea mai mare încercare a fost montarea cortului mare, care a durat două ore.

"De la intenție la… final fericit, drumul e plin de «probe». Bunăoară, trebuie să ai parte de încrederea părinților a 10 copii (erau 7 inițial, dar, știți cum e…), care să te știe un om responsabil, capabil să aibă în grijă atâtea odrasle, ziua și, mai ales, noaptea. Am fost doar 2 adulți cu ei, eu și Anca (e cu mine în poza cu cortul mare) și, credeți-mă, nu ne-a fost așa de ușor cum poate părea de la distanța de la care n-ați încercat asta niciodată. Mai întâi, logistica e vitală – saci de dormit, saltele, corturi, mâncare, băuturi, dulciuri, tort, trusă medicală – toate au fost achiziționate și duse la locul faptei – și nu vă imaginați că le-au cărat copiii:)))).

Seara, cu toţii s-au strâns în faţa unui foc de tabără
Seara, cu toţii s-au strâns în faţa unui foc de tabără

Montarea corturilor e o aventură în sine – cele mici, care se montează rapid și usor, au fost treaba copiilor, dar cel mare, în care bănuiam (și am avut dreptate) că vor dori toți să doarmă, a fost încercarea vieții :)))). Țevi, cuie, sfori, schemă, toate păreau în chineză, dar, după 2 ore, l-am dovedit!", a continuat vedeta.

Excursia organizată de Mihaela a fost frumoasă, dar obositoare
Excursia organizată de Mihaela a fost frumoasă, dar obositoare

După ce au reuşit să monteze cortul, a venit partea cu adevărat grea, pentru că au trebuit să fie cu ochii pe cei mici. Norocul celor două a fost că băieţii au fost toţi cuminţi şi nu le-au făcut probleme.

"Inutil să precizez că, după atâta efort, ideea de pauză era departe, pentru că trebuia să le pregătim masa, să «mobilăm» corturile cu saltele, saci de dormit și lămpi de veghe, bașca să-i supraveghem pe toți. Un mare noroc e să ai copii cuminți într-un grup ca ăsta, să-i alegi și după criteriul obedienței și al bunei purtări și să nu pleci într-o asemenea aventură cu copii despre care știi că nu-i poți controla. Admit, îi cunosc pe toți prietenii și colegii lui Ayan bine, i-am avut pe toți în casă sau în preajmă, așa că n-am avut nicio problemă la acest capitol. Am stabilit reguli de la bun început, căci am experiență bogată în a lucra în echipă și am stabilit și un set de pedepse simpatice, în caz că regulile ar fi fost încălcate", a mai scris Mihaela.


    Seara, cu toţii s-au strâns în faţa unui foc de tabărăFacebook
Seara, cu toţii s-au strâns în faţa unui foc de tabărăFacebook

Diva a recunoscut că excursia a fost una foarte fericită, fără probleme, iar cei mici au avut parte de momente frumoase şi vor avea multe amintiri plăcute.

"Una peste alta, aventura a fost o bucurie permanentă pentru ei și mi-a fost cel mai greu să-i împachetez și să-i duc acasă, la final. Fericiți, murdari, guralivi și plini de povești noi, copiii s-au întors întregi la părinții lor, iar al meu a fost cel mai fericit ! Pentru mine, asta a contat cel mai mult, așa că am scris și rândurile astea cu același zâmbet cu care am plecat de acolo și cu care am adormit seara, în cort, varză de oboseală. Ce imensă bucurie e să faci niște copii fericiți!", a adăugat Mihaela.

image
image
image
image
image
image
FotoJet (12) jpg
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png
image png