FOTO Omagiu duios la înmormântarea bunicului Dichi. Nepoțica Anastasia a purtat o șapcă albă, ca în "Toate pânzele sus"

image
Ioana Dichiseanu, consolată de soțul ei, Adrian Artenefoto: BLITZ / CLICK!

Cuvintele sunt de prisos în fața acestor imagini. Ion Dichiseanu a fost înmormântat sâmbătă, 22 mai, la cimitirul Bellu din Capitală, iar cele mai dragi ființe din viața lui și-au luat "adio" într-un mod cu totul special. Fiica Ioana, fosta soție, Simona Florescu, și nepoțica Anastasia au fost îmbrăcate în alb, iar micuța a avut pe cap o șapcă de căpitan, așa cum purta mereu bunicul ei, elegant ca un lord.

Ion Dichiseanu a fost înmormântat sâmbătă, 22 mai, la cimitirul Bellu din Capitală, iar familia a făcut tot posibilul ca actorul să aibă parte de o ceremonie onorabilă și impresionantă. De la cele mai mici detalii, până la prezența gardei de onoare, de la munții de flori, până la mesajele emoționante de pe panglicile funerare, înmormântarea lui Ion Dichiseanu s-a desfășurat cu decență, emoție și recunoștință.

image
Fiica Ioana, fosta soție, Simona, ginerele Adrian și nepoțica Anastasia îl plâng pe marele actorfoto: BLITZ / CLICK!

Familia a ales să-i prezinte un ultim omagiu, afișând o vestimentație care ne amintește de prestanța și de eleganța regretatului actor. Fiica Ioana, fosta soție, Simona Florescu, și nepoțica Anastasia au fost îmbrăcate în alb, iar la gât au avut eșarfe mov.

image
Fiica Ioana, fosta soție, Simona, ginerele Adrian și nepoțica Anastasia îl plâng pe marele actorfoto: BLITZ / CLICK!

Micuța Anastasia, nepoțica de 5 anișori a lui Ion Dichiseanu, a emoționant profund atunci când și-a făcut apariția la înmormântare, purtând pe cap o șapcă albă, simbol al peliculei-fenomen "Toate pânzele sus", unde Dichi l-a interpretat pe căpitanul Pierre-Vaillant. De altfel, actorul era extrem de atașat de un astfel de accesoriu, pe care l-a primit în urmă cu 10 ani, la premiera unui film, și de care era nedespărțit.

image
Anastasia, nepoțica pe care actorul o divinizafoto:BLITZ /Click!

Nepoțica lui Dichi s-a rugat la "Doamne-Doamne" pentru bunicul ei

Boala maestrului Ion Dichiseanu a provocat mare tristeţe în familie, care a sperat mereu la o minune. Fiica Ioana a ținut în permanență legătura în cu medicii, iar unica nepoţică s-a rugat în fiecare seară să i se facă bunicul sănătos, deşi are doar 5 ani. Săptămâna trecută, Ioana Dichiseanu ne-a dezvăluit detalii emoţionante. "Nu este deloc uşor pentru noi. Tata se află din ianuarie în continuare la Floreasca, adică de cinci luni. Parcă cel mai greu este atunci când o vedem pe Anastasia, fiica noastră, cât de mult îi duce dorul. Ea nu pune întrebări, doar se roagă la Doamne, Doamne să vină mai repede Dichi acasă. Aşa îi spune ea tatălui meu. Dichi, nu bunicul. Aveau seriale pe care le urmăreau împreună, momente când vorbeau şi evident că i se face dor. Spre exemplu, când merg la cumpărături, îmi spune să îi cumpăr ce îi lua Dichi. De când s-a născut, ea a fost alături de el şi invers", ne spunea, Ioana.

image
În octombrie 2020, Ion Dichiseanu, surprins alături de nepoțică, de fosta soție, Simona Florescu, și de fiica lor, Ioanafoto: Click!

Ion Dichiseanu a murit în brațele fiicei sale, Ioana

Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu, este devastată după moartea bărbatului cu care a fost căsătorită 23 de ani și cu care are o fiică, pe Ioana. Simona Florescu a dezvăluit că Ion Dichiseanu a murit în brațele fiicei lor, Ioana. “A murit în bratele Ioanei, asa cum și-a dorit să se întâmple, să fie alături. A murit la ora 3, atunci s-a constatat decesul. Nu ne vine să credem, se simțea mai bine până ieri. Chiar făcusem demersuri să îl ducem în Turcia, făcusem analize… De ieri se simțea mai rău, s-a decompensat și... a murit. Am sperat până în ultimul moment, credeam că totuși se va recupera, dar organismul lui nu a mai avut putere sa lupte. Acum, tot greul cade pe Ioana și pe Adi, cu toate formalitățile… Nu pot să spun cât suferim cu toții”, a spus Simona Florescu, pentru Fanatik.ro. Ion Dischiseanu şi Simona Florescu (45 de ani) s-au despărţit în 2009, după o căsnicie de 23 ani.

Citește și:

FOTO Mesaj sublim pe coroana lui Ion Dichiseanu de la fiică, nepoțică și fosta soție. Ioana și Simona au ales flori speciale pentru Dichi

EXCLUSIV Ultimele imagini cu Ion Dichiseanu. Elegant ca un lord, lângă fosta soție, fiică și nepoțică

FotoJet jpg
Ioana Petric jpg
cub loredana groza png
Regina Elisabeta
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
militar pedofil jpeg
BeFunky collage (12) jpg
cub xonia png
shutterstock 2118165380 jpg
bai ocna3 jpg
image
image
image
image
cub loredana groza png
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe