FOTO Romică Țociu și-a cunoscut nepoțelul! Prima imagine cu bebelușul

image
Familia și apropiații au venit să îl întâmpine pe micuț pe lume

Romică Țociu a devenit bunic! În familia actorului este bucurie mare, având în vedere că acesta a făcut deja și cunoștință cu micuțul, iar rezultatul a fost pe măsură: dragoste la prima vedere. Cătălin, fiul de 24 de ani al îndrăgitului actor, a devenit tătic de băiețel.

Pe rețelele de socializare ale lui Romică Țociu a apărut și prima imagine cu băiețelul nou-născut, putându-se observa cu lejeritate cât de mândru este bunicul de emoționantul moment. 

„Bine ai venit pe lume, Philip Ioan Țociu! Îți doresc să fii sănătos, fericit și iubit și să îi faci mândri de tine pe părinții tăi, Ligia și Cătălin dar mai ales pe celebrul tău bunic, îndrăgitul actor Romica Tociu, de azi proaspăt bunic!. Romică și Nico, să vă trăiască nepoțelul și să vina cât mai repede frățiorii și surioarele!!”, este mesajul publicat de un apropiat al familiei, pe contul de socializare al lui Romică Țociu. 

Romică Țociu a primit recent una dintre cele mai fericite vești din viața sa, atunci când actorul a fost anunțat că își va putea strânge în brațe primul nepot, la vârsta de 56 de ani. Invitat în cadrul unei emisiuni, Romică a dezvăluit care erau gândurile sale înainte de primirea în familie a unui nou membru.

image
Fiul lui Romică Țociu a devenit tătic de băiețel

„Sincer, nu mă așteptăm să devin bunic atât de repede. Credeam că al meu coleg, Cornel Palade, va fi primul bunic din gașcă. Așa că m-a surprins plăcut această veste minunată. Chiar ieri am aflat că va fi băiețel. Cătălin și Ligia, viitoarea lui soție, sunt foarte fericiți. La fel de fericiți suntem eu și Nicoleta (soția lui Romică n.r)”, spunea îndrăgitul concurent de la „Te cunosc de undeva”, la aflarea veștii. 

image
Fiul lui Romică Țociu a devenit tătic de băiețel Foto Facebook

În ceea ce privește marele moment, Țociu l-a sărbătorit cu..niște alcool, la momentul respectiv. „Vrei să îţi spun sincer? Încă nu sunt pregătit. Încă îmi caut vorbele, încă îmi caut starea.. Bucuria mi-am găsit-o pentru că e cu adevărat o bucurie să devii bunic. E adevărat că m-a luat prin surprindere veste asta. Am primit-o în picioare, după aceea m-am aşezat jos.

Am băut o sticluţă de... primisem de la nişte prieteni o palincă mai deosebită, nici nu ştiu când am pus pahar cu pahar. Îţi dai seama că întâi a discutat cu mama ei şi au repetat, şi-au căutat cuvintele. Sincer să fiu, asta nu este o veste pe care o primeşti în fiecare zi”, a mai spus acesta. 

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
Simona Halep, EPA jpg
accident jpeg
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf