FOTO Și-au scos silicoanele din izolare. Cele mai sexy vedete stau acasă mai mult dezbrăcate

Ultima actualizare:

    Antonia arată senzațional după ce și-a mărit sâniifoto: Instagram
Antonia arată senzațional după ce și-a mărit sâniifoto: Instagram

Antonia, Anna Lesko, Vica Blochina, Andreea Antonescu, Adelina Pestrițu, Loredana Chivu și Ruby se întrec pe conturile sociale în fotografii sexy, în care își etalează decolteurile obraznice. Fanii sunt în delir, divele adună mii de vizualizări, așa că, per total, toată lumea e fericită.

Antonia (31 de ani) își afișează și în izolare silicoanele din sutienul neîncăpător. Senzuala solistă se află însă la cea de-a doua operație de implant mamar, după cele trei nașteri. Iubitul, Alex Velea, o adoră și nu mai contenește cu laudele: „Pozele vorbesc de la sine şi e foarte sexy. Arată bine rău. E o femeie independentă, are destui bani, se descurcă bine”.

Anna Lesko (41 de ani) este, de departe, cea mai nonconformistă artistă, căci se pozează în ipostaze sexy nu numai când stă la plajă, în curte, ci și când șterge praful sau gătește sarmale. Ea susține că nu are silicoane și că este naturală 100%, însă fanii ridică neîncrezători din sprânceană.

Anna Lesko, sexy și în bucătărie
Anna Lesko, sexy și în bucătărie

Vica Blochina (44 de ani) nu stă degeaba nici în această perioadă. Face reclamă la lenjerii de pat, alături de alte vedete de top, bustul mare al vedetei fiind pus în evidență și în ședințele foto publicitare. Fosta balerină are implant mamar de opt ani: "Mi-au ieșit perfect. Mă simt un alt om. Abia aștept sa îmbrac o rochie frumoasă. Mi-a fost frică să văd cusăturile, dar sunt foarte mici. Nu mai am nici dureri. Am dimensiunile perfecte”, declara ea, în 2012, la Antena Stars.

Vica Blochina, extrem de mulțumită de felul în care arată
Vica Blochina, extrem de mulțumită de felul în care arată

Andreea Antonescu ( 37 de ani) a menționat pe Facebook că izolarea a prins-o singurică, semn că s-a despărțit de iubit, dar reușește să alunge plictiseala discutând cu fanii și postând imagini sexy, realizate în elegantul ei apartament. Internauții nu-și mai pot lua ochii de la decolteul obraznic al fostei soliste din trupa Andre, complimentând-o elegant. Andreea și-a mărit bustul în 2016, operație pentru care a plătit peste 2.500 de euro.

Andreea Antonescu sexy, dar fără iubit
Andreea Antonescu sexy, dar fără iubit

Și Adelina Pestrițu ( 33 de ani) și-a umplut conturile sociale cu poze în care își etalează sânii de divă. Ea a povestit fără ocolișuri despre operația estetică din 2016, care i-a îmbunătățit vizibil look-ul: „După cele 3 ore de anestezie (somn lin și frumos) m-am trezit cu un decolteu ceva mai generos, dar și cu un zâmbet larg și mulțumitor. Și dacă mă întrebați dacă sunt fericită, vă răspund cu zâmbetul larg, DA! Iar dacă ar fi să aleg a doua oară, aș face același lucru și la același doctor”.

Adelina Pestrițu are 1,5 milioane de fani pe Instagram
Adelina Pestrițu are 1,5 milioane de fani pe Instagram

Loredana Chivu (30 de ani) arată ca o autentică bombă sexy, pozele ei îndrăznețe, postate pe conturile sociale, fiind un adevărat balsam pentru fanii închiși în casă. Dar superba blondină nu este naturală 100%, recunoscând că a beneficiat la greu de bisturiul medicului estetician: “Am patru operații la sâni (n.r. - fiecare de aproximativ 3.000 €), una la nas”. Fanii i-au admirat trupul superb, iar complimentele au venit pe bandă, spre încântarea artistei care, din cauza pandemiei de coronavirus, e tare mâhnită că a pierdut numeroase contracte la evenimentele unde trebuia să danseze.

Loredana Chivu este regina operațiilor estetice
Loredana Chivu este regina operațiilor estetice

Daniela Crudu (30 de ani) e tare mândră de bustul care stă să sară din bustieră, așa că și-l expune în toată splendoarea pe Facebook, că doar nu a suferit degeaba două operații de implant mamar, una la 17 ani, pe semnătura tatălui, și o alta, în urmă cu doi ani. Dar simpatica vedetă tv a trecut, în ultima perioadă, prin mai multe schimbări radicale. În 2015, şi-a operat nasul, a scăpat şi de bărbia dublă, şi-a mărit buzele şi şi-a tatuat sprâncenele, investind în înfrumusețare în jur de 10.000 de euro.

Daniela Crudu, la fel de sexy ca în Playboy
Daniela Crudu, la fel de sexy ca în Playboy

Solista Ruby (31 de ani) sau Ana Claudia Grigore a intrat în ea în horă, adăugând pe Facebook câteva poze incendiare, care i-au adus mii de aprecieri. Vedeta arată perfect, însă a menționat într-un interviu că operațiile suferite la nivelul bustului au fost doar un moft: „Greşelile copilăriei. Rezolv o problemă mai veche pe care eu o aveam cu sânii şi pe care eu am ascuns-o de voi şi pe care nu îmi plăcea să o recunosc. Am greşit, repar! Nu este om pe care să-l placă toată lumea. De proastă mi-am pus implanturi. Nu recomand fetelor să facă ce am făcut eu. E atât de complicat şi pleacă din liceu. Eu aveam sânii foarte mari. Mi se părea prea mult pentru mine la momentul acela şi am făcut o reducţie. După ceva ani am văzut că la modă erau sânii cum îi aveam în liceu şi mi-am făcut implanturi de silicon’’, a declarat Ruby.

Și Ruby este una dintre cele mai sexy soliste din România
Și Ruby este una dintre cele mai sexy soliste din România

Citește și:

Anna Lesko, 5 poze în care a nu a purtat chiloți. Care e cea mai sexy?

Crina Abrudan, aproape dezbrăcată pe terasă, camuflată la cumpărături. A plantat răsaduri în slip tanga

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
image
actualitate.net
image
actualitate.net