Fratele Mădălinei Manole face lumină. Cum se simte, de fapt, tatăl artistei


    Tatăl Mădălinei Manole a suferit un accident cerebral
Tatăl Mădălinei Manole a suferit un accident cerebral

După ce, ieri, a apărut o informaţie portrivit căreia tatăl Mădălinei Manole a paralizat, fratele regretatei artistei s-a decis să vorbească despre starea de sănătate a acestuia.

Marian Manole recunoaşte că tatăl lui a făcut un accident vascular cerebral ischemic, dar neagă faptul că ar fi paralizat. Bătrânul se simte relativ bine şi se poate mişca.

"Tata a suferit acest accident vascular cerebral imediat după 14 iulie, când a fost la cimitir şi a intrat în direct la România TV. Probabil că l-a enervat şi un jurnalist într-o emisiune cu atitudinea lui. Poate şi de la căldură, o fi şi diabetul. S-au strâns mai multe... L-am scos de aproape două săptămâni din spital şi acum se recuperează acasă. Eu, soţia şi mama îl ajutăm cât putem", a declarat Marian Manole pentru ziarul Ring.

"Tata nu e paralizat, Doamne fereşte! Are o semipareză pe partea stângă. De-abia se mişcă uşor-uşor. Îl scot cu nevastă-mea seara. Tata nu mai e omul care a fost. Aş vrea să le transmit jurnaliştilor să încerce să-l menajeze. Are nevoie de foarte multă linişte. Încă o dată vă spun, tata nu e paralizat. Se scoală din pat, se duce la WC, dar are o moleşeală în membre. E foarte slăbit. (...) E pe tratament. A stat opt-nouă zile în spital, la Neurologie, dar îi trebuie asistenţă medicală la domiciliu. Trebuie o recuperare de lungă durată. Orice emoţie poate să-i fie fatală", a încheiat acesta.

cub gabriel apostol png
zodii care imprumuta bani jpg
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
andreea ibacka si majda jpg
cub gabriel apostol png
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
harry si meghan jpg
Wednesday Addams dance jpg
Cseke Attila Eduard Novak Kelemen Hunor foto Inquam Photos / George Călin
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Risa Hirako jpg
Avionul lui Elvis Presley png
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg