Fuego a bătut palma cu Alexandru Ciucu. Uite ce ținută inedită i-a creat pentru concerte!

image
Fuego e mândru de redingota realizată recent de Alex Ciucufoto: Facebook

Fuego (43 de ani) n-a ascuns niciodată că, până să ajungă o vedetă de cinci stele, s-a confruntat cu serioase probleme financiare, fiind zile în care cu greu își putea astâmpăra foamea. Lucrurile s-au schimbat, odată cu trecerea timpului, artistul devenind cel mai elegant solist. Paul Surugiu e tare încântat că Alex Ciucu (44 de ani), celebrul designer al Casei Regale a României, i-a realizat recent prima ținută de scenă. Click! vă prezintă fotografii de la debutul muzical al lui Fuego, când d-abia încropea o ținută de concerte, și de acum, când arată ca un adevărat lord.

Fuego laudă redingota albastru metalizat, accesorizată cu nasturi și un lanțuri metalice, aceasta fiind prima ținută realizată de Alex Ciucu, designerul Casei Regale.

image
Alex Ciucu este designerul Casei Regale a României și a fost premiat de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei

Celebrul solist, care a slăbit peste 20 de kilograme în ultimii ani, s-a fotografiat în ținuta elegantă, iar în dreptul pozei postate pe Facebook a adăugat și un mesaj, în care îi mulțumește creatorului de modă: ”Eleganța este o stare de spirit, dincolo de felul în care alegem să ne îmbrăcăm. Mie personal mi-a plăcut mereu să fiu elegant, pe scenă în special, dar și în viață. Consider că atitudinile elegante, că felul de-a ne comportă cu atenție și cu un soi de bun simț și bună creștere, sunt de fapt caracteristici care ne pot plasa deasupra multora și care fac din noi oameni, în adevăratul sens al cuvântului. Suntem de fapt măsura comportamentului nostru! Cu eleganța eu am fost mereu prieten, indiferent de locurile în care-am ajuns și situațiile prin care-am trecut! Iar pe scenă, de câte ori am apărut, a trebuit să fie sărbătoare, să fie altceva, diferit! Ținuta din fotografia de mai jos este creată de Alexandru Ciucu, designerul Casei Regale a României!”.

image
Așa arăta Fuego, la debut, în 1995, în ținute încropite din șifonier

Dar și Alexandru Ciucu a amintit pe conturile sociale despre această colaborare: ”Una dintre cele mai spectaculoase creații realizate la începutul acestui an pentru Fuego. A fost o adevărată provocare, dar cred că ne-am ridicat la nivelul dorit. Mulțumesc pentru încredere”.

image
Regingota este accesorizată cu nasturi și un lanțuri metalice

Chiar dacă Fuego susține show-uri în cele mai frumoase ținute, el nu poate da uitării perioadele în care locuia la cămin și n-avea bani nici de măcat de un bilet de tramvai: ”Am fost un copil sărac. Uneori, trăiam de pe o zi pe alta, pentru că ai mei au muncit enorm să mă ţină la facultate. Am stat în internat cu alţi cinci colegi de-ai mei, într-o cameră. De multe ori n-aveam posibilitatea să-mi cumpăr bilet, ca să mă duc cu autobuz sau cu troleibuz. Era perioada în care nu aveam bani de tramvai şi mergeam pe jos cam şapte kilometri, de la Obor până în Drumul Taberei“, a menționat Fuego, pentru Antena Stars.

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
cub anamaria prodan animat gif
visarion alexa
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Calendar 20 februarie: 1938   A fost decretată o nouă Constituție, prin care se introducea dictatura regală a lui Carol al II lea jpeg
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj