Fuego, în lacrimi după izbucnirea războiului în Ucraina!

Paul Surugiu-Fuego a cântat de multe ori în Ucraina, unde are foarte mulți prieteni și admiratori. Chiar dacă momentan în zona în care se află aceștia este liniște, artistul este îngrijorat și se roagă pentru ei și pentru liniștea lor.

fuego paul surugiu jpeg
Paul surugiu, cunoscut drept Fuego

Fuego, despre prietenii din Ucraina: „Mă rog foarte mult pentru ei”

„Eu am foarte mulți prieteni peste Tisa, am prieteni și în zona Cernăuțiului, în satele Voloca, unde sunt prietenii mei cei mai buni... și am și prieteni și foarte mulți admiratori, pentru că am avut foarte multe spectacole în Slatina din Maramureșul istoric și în localitatea Abșa de Sus. Desigur că am foarte mulți prieteni și cunoștințe acolo, și mă rog foarte mult pentru ei să le fie bine. Se pare că în momentul acesta este liniște acolo, că tot îi sun pe toți prietenii de acolo și am senzația că acum e liniște, nu sunt încă probleme. Mă rog pentru ei și pentru liniștea lor... Tot timpul telefonez.”, a declarat, pentru Click!, Paul Surugiu-Fuego.

Cântărețul este impresionat până la lacrimi de tot ceea ce vede în mediul online și la tv despre situația din Ucraina, unde a izbucnit războiul, după ce Rusia a atacat această țară. El a atins acest subiect și pe rețelele de socializare.

„Atât de mică e distanța fragilității sufletelor noastre. Așa poate fi lumea construită încât, la un moment dat, să-ți fie frică pentru tine și pentru aproapele tău. Văd momente emoționante peste tot pe la televizor și în online, de zilele astea și mi-e teamă că acest conflict va putea degenera, deși eu sunt un optimist din fire. Mă rog pentru cei care au nevoie de echilibru, de ajutor, de putere. Am cântat de multe ori dincolo de Tisa, dar și în zona Cernăuțiului, pentru românii de dincolo de granițe, din Ucraina.”, a scris el, pe Facebook.

Fuego susține că războiul nu ne face bine, că viața este și așa complicată. CA orice om de bună credință, el își dorește pace.

„Mă rog ca nebunia să nu ajungă și la ei, iar totul să devină un vis urât, revenind la pacea anterioară. Nesiguranța ne dă târcoale și asta nu-i bine deloc! Sunt cu gândul, zilele astea, la toate sufletele nevoite să se confrunte cu asemenea atrocități. Viața e oricum complicată, pandemia ne-a dat knock-out, chiar n-avem nevoie de un război, de orice formă ar fi el! Avem nevoie de pace!”, a scris artistul pe Facebook. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!    

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
cub anamaria prodan animat gif
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
CTP
image png
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj