Gabi Firea către fosta familie a soţului ei: «Ar trebui să-l plângeţi pe Răsvan în linişte!»

29 ianuarie 2010
article img
Gabi Firea

Gabriela Vrânceanu Firea e foarte supărată pe prima familie a soţului ei. Jurnalista le recomandă lui Carmen şi Răzvan Firea să-l plângă pe fostul atlet în linişte. Moartea lui Răsvan Firea a dus la un război al declaraţiilor.

În timp ce Carmen, fosta soţie a sportivului, a acuzat-o pe Gabriela Vrânceanu Firea că "şi-a înmormântat soţul ca pe un câine" şi nu i-a permis primului său băiat să-şi conducă tatăl pe ultimul drum, schimbând în ultimul moment ora înmormântării, în replică, jurnalista vorbeşte despre o încurcătură nedorită.

Prezentatoarea tv se apară într-un drept la replică pe care ni l-a trimis la redacţie şi declară că fosta familie a soţului ei ar fi ştiut la ce oră să vină la cimitir dacă ar fi participat la priveghiul creştinesc.

Jurnalista a fost că­­sătorită 17 ani cu Răsvan Firea, împreună cu care are un băiat de 15 ani. La doar o zi după înmormântarea lui Răsvan Firea, fosta soţie a acestuia, Carmen, cu care are şi un băiat, pe Răzvan, de 20 de ani, a acuzat-o pe prezentatoarea TV că nu le-a permis să participe la funeralii.

Băiatul a fost foarte afectat de acest episod, apropiaţi ai familiei povestind chiar că a avut nevoie de îngrijiri medicale după tot scandalul. Gabi Firea declarase că Răzvănel "nu şi-a exprimat intenţia de a-şi vedea tatăl la spital, deşi în perioada de până la data de 24 ianuarie, când a survenit decesul, a fost la firma soţului meu pentru a-şi ridica pensia alimentară pe care eu i-am plătit-o din banii mei".

Pe aceeaşi temă:

Primul băiat al lui Răsvan Firea, în stare de şoc

Fosta soţie, atac la Gabi Firea: «A fost îngropat ca un câine»

Gabi Firea: «Nu pleca, nu vreau să pleci, Răsvan!»

Soţul lui Firea a murit în urma unui accident vascular

Iată ce spune Gabi Firea

"A trecut mai puţin de o săptămână de la trecerea în nefiinţă a soţului meu. Vă rog să mă lăsaţi să-l plâng în linişte. Vă rog să nu-i mai întinaţi memoria. Dacă scandalul este mai presus decât viaţa unui om, măcar respectaţi doliul creştinesc. Am lămurit cred suficient că a fost vorba despre o încurcătură nedorită privind ora înhumării, nu de ceva premeditat. Dacă fiul său mai mare este atât de îndurerat, ar trebui, cred, să-şi plângă tatăl aşa cum face orice bun creştin, şi aşa cum şi-ar fi dorit şi tatăl lui, soţul meu: în linişte şi cumpătare. Dacă ar fi participat, în primul rând, la priveghiul creştinesc al tatălui său ar fi putut afla, cu certitudine, ora stabilită de familie pentru înhumare  şi nu cea publicată de către ziare. După 17 ani de căsnicie şi un copil minor, nu trebuie să mai dovedesc nimănui în ce calitate vorbesc şi cine trece, cu adevărat, acum, printr-o tragedie", a spus Gabriela Vrânceanu Firea.

Răsvan Firea a murit duminica trecută

Soţul Gabrielei Vrânceanu Firea a fost adus, sâmbăta trecută, la Spitalul Fundeni, în stare foarte gravă, fiind diagnosticat cu grav accident vascular. A încetat din viaţă duminică, în jurul orei 7.00 şi a fost înmormântat marţi dimineaţă la Cimitirul Sf. Vineri.

article img

În urmă cu patru luni, fostul atlet a suferit un transplant de rinichi, la Cluj, unde i se găsise un donator compatibil, asta după ce, timp de patru ani, se aflase pe listele de aşteptare, în Bucureşti. Surse medicale au afirmat că Răsvan Firea, care avea 54 de ani, era foarte bolnav. În 1998, el suferise un infarct.

Mai citeşte:

Gabriela Vrînceanu-Firea se pensionează?

Gabi Firea: «Era să-mi cadă un pahar în cap»

Citeşte despre povestea de dragoste dintre Gabriela Vrânceanu şi Răsvan Firea.