Gabi Luncă a împlinit 82 de ani. Solista a avut o viață plină de drame: i-a murit o fiică și s-a luptat cu cancerul

Ultima actualizare:
Maria Ciobanu locuieşte de 15 ani în America
Maria Ciobanu locuieşte de 15 ani în America

Timpul a fost blând cu cele două mari artiste, Gabi Luncă şi Maria Ciobanu, ale căror poze din tinereţe, postate recent pe conturile sociale, te lasă fără aer. Gabi Luncă a împlinit 82 de ani, pe 16 octombrie, iar Maria Ciobanu s-a serbat în America, pe 3 septembrie, când a făcut 83 de ani.

Celebra solistă Gabi Luncă a fost serbată în familie, zilele trecute, când a împlinit 82 de ani, prilej pentru apropiaţii ei să posteze, pe conturile sociale, câteva fotografii din anii tinereţii, când părea mai degrabă o vedetă de la Hollywood. Artista de top a avut o poveste de viaţă impresionantă. Şi-a dorit enorm să devină mămică. I-a promis lui Dumnezeu că se va pocăi, dacă va rămâne însărcinată, însă ce a urmat este de-a dreptul cutremurător.Prima ei fiică a murit la numai două luni de la naştere, fiind diagnosticată cu encefalită: ”Era neagră la faţă, cum e pământul, era desfigurată. A murit pentru că n-am putut să-mi ţin jurământul făcut”, a povestit artista despre necazul care i-a adus multă suferinţă. A făcut însă mai multe dezvăluiri în cartea sa, ”Povestea vieţii noastre”. 

A avut mari probleme cu Ilicitul (Fiscul de acum), care vâna artiştii care nu-şi declarau veniturile din cântări, iar în 2009 a fost diagnosticată cu cancer la sân. A plâns, s-a speriat însă, cu rugăciune şi speranţă, a reuşit să treacă şi peste acest episod. “Se poate scăpa foarte uşor de cancer în ziua de azi. Eu am mers la medic imediat ce am simţit că este ceva în neregulă cu mine. M-am operat, am făcut tratament, tot ce au spus medicii, şi am scăpat. Dumnezeu m-a scăpat. Vreau să le sfătuiesc pe toate femeile să meargă la un control, măcar o dată pe an”, a mărturisit  Gabi Luncă. 

Gabi Luncă (82 de ani) a trecut cu bine peste gravele probleme de sănătate
Gabi Luncă (82 de ani) a trecut cu bine peste gravele probleme de sănătate

Nu s-a speriat însă de nimic: ”Am cerut să îmi fie tăiat sânul. Nu mi s-a părut extrem de grav, având în vedere ce am văzut acolo în salon. Şedinţele de chimioterapie au fost cele mai grele. Eu am avut părul extrem de mare şi, când îl vedeam cum pică, a fost îngrozitor. Ca în palmă eram în cap. Am purtat perucă foarte mult timp, dar acum totul este bine”, povestea artista. De când s-a pocăit, cântă doar melodii religioase.  Dar şi Maria Ciobanu, stabilită de peste 15 ani în America, alături de Mircea Câmpeanu, este un monument de cochetărie. Recenta fotografie postată de Facebook ne-o înfăţişează veselă, în compania soţului şi a fiicei Camelia Filip. Este la fel de elegantă, machiată şi coafată impecabil. 

I se spune ”Ciocârlia muzicii româneşti”
I se spune ”Ciocârlia muzicii româneşti”

Maria Ciobanu este cetăţean american şi deţine un apartament în Los Angeles, în aceeaşi curte cu fiica ei, solista Camelia Ciobanu Filip. Fiul ei, Ionuţ Dolănescu, are şi el o proprietate în America, mai precis în Orlando, Florida, unde locuieşte cu soţia şi cu cei trei copii. Se văd des, dar în ultima perioadă ”doamna muzicii populare” a stat mai mult la Camelia. S-a zvonit în repetate rânduri că Maria ar fi grav bolnavă, având probleme cardiace şi respiratorii, dar artista le-a infirmat.


    I se spune ”Ciocârlia muzicii româneşti”
I se spune ”Ciocârlia muzicii româneşti”
image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net