Gabriela Cristea, pusă pe liber de la Kanal D! Soţul ei e vinovat de tot


    Tavi Clonda şi-a călcat rău pe nervi şefii turci de la Kanal dfoto: arhiva personală
Tavi Clonda şi-a călcat rău pe nervi şefii turci de la Kanal dfoto: arhiva personală

Scandal monstru la Kanal D, iar protagonişti sunt nimeni alţii decât Gabriela Cristea şi Tavi Clonda. Supărată că cei din conducerea postului patronat de turci l-ar fi dat afară pe soţul ei, prezentatoarea "Te vreau lângă mine" a sărit ca arsă , iar reacţia ei a provocat o ceartă aprigă.

Gabriela Cristea nu va mai prezenta emisiunea "Te vreau lângă mine" şi nu pentru că este gravidă şi va intra în concediu, ci a fost se pare forţată să ia această decizie. Surse din interiorul postului povestesc că totul ar fi început din cauza unor discuţii între Tavi Clonda, soţul vedetei, şi management. Acesta ar fi fost informat la începutul acestei săptămâni că nu va mai apărea în emisiune cu trupa sa. Vestea a ajuns imediat la urechile soţiei lui, Gabriela Cristea, însărcinată în şase luni care a făcut un scandal teribil. Bruneta le-ar fi reproşat celor care au luat această decizie că nu au dreptul să-i dacă ordine în propria emisiune şi că ea se ocupă singură să-şi aleagă colaboratorii. În urma acestor schimburi dure de replcii, vedetei i s-ar fi pus în vedere să-şi ia o perioadă mai lungă de concediu.


    Bianca şi Victor sunt preferaţii patronilor de la Kanal d Foto: Brandedcont.net-PrestigeTours
Bianca şi Victor sunt preferaţii patronilor de la Kanal d Foto: Brandedcont.net-PrestigeTours

Coincidenţă sau nu, în ultimele două zile, la Kanal d, au fost difuzate doua reluări ale emisiunii. Nu doar că Gabriela Cristea se pare că nu mai este în cărţi, ci conducerea i-a pregătit şi o înlocuitoare. Bianca Drăguşanu urmează să modereze emisiunea de luni până sâmbătă. Dacă zvonurile se confirmă, atunci fosta asistentă tv a lui Dan Capatos, va lucra împreună cu iubitul ei Victor Slav, care abia a semnat cu turcii pentru emisiunea-tabloid “Wowbiz”.

Kanye West si Julia Fox jpg
Bancnotele care valorează 1800 de lire
Ceapă
catalin remus avocatul31 jpg
bacteria care te poate ucide
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
Doliu in perioada Craciunului
cub catalin botezatu png
8  SANDA MARIN jpg jpeg
rugaciune credinta lumina paste shutterstock 712661815 jpeg
image
image
image
image
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg