Gabriela Cristea, pusă pe liber de la Kanal D! Soţul ei e vinovat de tot

simeon stalpnicul png
Tavi Clonda şi-a călcat rău pe nervi şefii turci de la Kanal dfoto: arhiva personală

Scandal monstru la Kanal D, iar protagonişti sunt nimeni alţii decât Gabriela Cristea şi Tavi Clonda. Supărată că cei din conducerea postului patronat de turci l-ar fi dat afară pe soţul ei, prezentatoarea "Te vreau lângă mine" a sărit ca arsă , iar reacţia ei a provocat o ceartă aprigă.

Gabriela Cristea nu va mai prezenta emisiunea "Te vreau lângă mine" şi nu pentru că este gravidă şi va intra în concediu, ci a fost se pare forţată să ia această decizie. Surse din interiorul postului povestesc că totul ar fi început din cauza unor discuţii între Tavi Clonda, soţul vedetei, şi management. Acesta ar fi fost informat la începutul acestei săptămâni că nu va mai apărea în emisiune cu trupa sa. Vestea a ajuns imediat la urechile soţiei lui, Gabriela Cristea, însărcinată în şase luni care a făcut un scandal teribil. Bruneta le-ar fi reproşat celor care au luat această decizie că nu au dreptul să-i dacă ordine în propria emisiune şi că ea se ocupă singură să-şi aleagă colaboratorii. În urma acestor schimburi dure de replcii, vedetei i s-ar fi pus în vedere să-şi ia o perioadă mai lungă de concediu.

simeon stalpnicul png
Bianca şi Victor sunt preferaţii patronilor de la Kanal d Foto: Brandedcont.net-PrestigeTours

Coincidenţă sau nu, în ultimele două zile, la Kanal d, au fost difuzate doua reluări ale emisiunii. Nu doar că Gabriela Cristea se pare că nu mai este în cărţi, ci conducerea i-a pregătit şi o înlocuitoare. Bianca Drăguşanu urmează să modereze emisiunea de luni până sâmbătă. Dacă zvonurile se confirmă, atunci fosta asistentă tv a lui Dan Capatos, va lucra împreună cu iubitul ei Victor Slav, care abia a semnat cu turcii pentru emisiunea-tabloid “Wowbiz”.

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
brooklyn beckham nicola peltz jpg
oana zavoranu
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image
image
image
image
bal printul albert botezatu ela novak6 jpg
brooklyn beckham nicola peltz jpg
oana zavoranu
alice cavaleru
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
valetina pelinel borcea copii jpg