Geanina Ilieş a avut curaj să se demachieze în direct la tv!

Aşa arată Geanina Ilieş fără machiaj
Aşa arată Geanina Ilieş fără machiaj

Geanina Ilieş este una dintre cele mai frumoase femei din România! De-a lungul timpului, vedeta a fost premiată nu o dată, ci de mai multe ori pentru frumusețea sa. Mama Natură a fost foarte darnică cu vedeta, atât în ceea ce privește trupul de invidiat, cât și faţa.

De când s-a retras din lumina reflectoarelor, de la Antena 1, unde era ştiristă, Geanina Ilieş s-a dedicat frumuseții! Și-a deschis două saloane de înfrumusețare.

Foarte pasionată în ceea ce face, Geanina a fost recent la emisiunea “Vorbeşte lumea”, de la Pro TV, unde a vorbit despre cât de importantă este demachierea și a arătat chiar ea care sunt pașii corecți ce trebuie urmați. Geanina s-a demachiat în direct şi le-a arătat doamnelor și domnișoarelor cât de bine arată fără farduri!


    Aşa arată Geanina Ilieş fără machiaj
Aşa arată Geanina Ilieş fără machiaj

”Demachierea ar trebui sa fie un ritual zilnic pentru orice femeie. În ultima perioadă, prin prisma clinicii, am învăţat foarte multe lucruri de la oameni specializaţi. Cred că important este să ne iubim exact aşa cum suntem, dar în acelaşi timp să avem grijă şi de sănătatea noastră şi de corpul nostru dar, cu atât mai mult de chipul nostru. Nu a fost o provocare pentru mine să mă demachiez în direct ba, mai mult, am transmis doar un mesaj sănătos!”

business 816491 1920 jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Putin şi Lukaşenko FOTO EPA-EFE
Anamaria Prodan si fiica ei Sarah Dumitrescu FOTO Facebook
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg