George Stanca: Dragă Sorin Oprescu,


    Primăria Capitalei Sorin Oprescu: 7 Sondaj CCSB: 65% din voturi Contracandidat: Silviu Prigoană – 15,7%
Primăria Capitalei Sorin Oprescu: 7 Sondaj CCSB: 65% din voturi Contracandidat: Silviu Prigoană – 15,7%

Ai plătit un sac de bani să faci statuia lui Traian. L-ai pus pe Traian Imperator, cel care a inclus statul dac în marea familie a latinităţii - şi rău a făcut!, trebuia să rămânem barbari, cum de altfel suntem - l-ai pus, zic, cu statuia în faţa Muzeului Naţional de Istorie.

Marele cuceritor şi părinte al românismului ţine voiniceşte celebra lupoaică în braţe. Dar - vay, măy! - e în curul gol!!! Mai mult, i se văd, explicit soro!, şi organele: ouţele şi puţulica. Ce ne facem, fetelor! Blasfemie! Noi suntem un popor pudibond. Noi suntem ruşinoase... Că de aia nu se vând ziarele asta tabloide deloc, cu ţâţe, cururi şi păsărici cu buzele fluturând în vânt ca flamura roşie a clasei muncitoare, de 1 Mai...

Las-o dracu! Cât fariseism! Câtă barbarie! Câtă incultură denotă unii bucureşteni! Am citit pe Net unele reacţii indignate de babe „nefu" şi de onanişti în retragere. Ce înapoiaţi! Câtă ignoranţă! Rău ne-am deformat în treizeci de ani. Căci aşa e, mentalităţile filozofiei sexualiste, cele ale „principiului plăcerii" străbat înălţimile Carpaţilor şi adâncimile Dunării cu greu... şi decalat... Acum nu mai poţi să-ţi săruţi pruncul pe gură sau să-ţi ţii fiica adolescentă pe după umeri că eşti „pedofil".

Dacă te pupi „ruseşte" cu un bărbat, pe gură - gata!, eşti „homosexual"! În schimb, revistele în care mă/ne citiţi sunt pline de nuduri adevărate, cu nume, prenume, identitate. Şi nimeni nu protestează nici cu-n pârţ leşinat. Ce farisei! Să nu fi văzut ei, ăştia mai ortodocşi decât Patriarhul şi mai catolici decât Papa, vreo statuie, fie şi antică, la un muzeu?

Să nu fi călcat ei vreodată pe-acolo? Sau să fi răsfoit - nu citit! - măcar un album cu reproduceri după diverse statui celebre ale omenirii? Vezi doar Michelangelo: "David" sau pictura „Crearea lui Adam" din Capela Sixtină! Toţi cu puţele la vedere!

Te sfătuiesc ceva, primarule: taie-i sexul nesimţit şi provocator statuii cu nume de Traian! Ca să le-nchizi gura mârâitorilor! Bagă-i un „bip!" între picioare! Trage un tanga pe el ! Sau, pentru a respecta pudoarea unor bucureşteni indignaţi, care nu au văzut, angajează nişte rromâni autentici, care ziua să-i pună Impăratului Traian un şorţ. Pe care, totuşi, „pour les connaisseurs", să i-l dea jos noaptea.

Vei împăca, astfel, şi capra şi boii...

George Stanca, pamflet

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
shutterstock 450568075 jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
shutterstock 2211785457 jpg
infidelitate un barbat doua femei threesome shutterstock 332233235 jpg
closeup female hands counting euro banknotes world money inflation economy concept jpg
image
image
image
image
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg