Gheorghe Turda a văzut moartea cu ochii, în vacanța din Asia: «Am făcut o reclamație la hotel»

Ultima actualizare:

    Gheorghe Turda s-a  pozat în liftul cu bucluc
Gheorghe Turda s-a pozat în liftul cu bucluc

Vestitul solist de muzică populară Gheorghe Turda a trecut printr-o experienţă neplăcută în recenta vacanţă petrecută în Asia. Deşi s-a cazat la un hotel de cinci stele, el s-a trezit cu iluminatorul în cap, în timp ce se afla în lift. El a făcut reclamaţie şi aşteaptă să fie despăgubit.

Gheorghe Turda (72 de ani) a colindat lumea în lung şi-n lat cu cântecul său maramureşean încă de la debutul carierei muzicale. A fost în Australia, în anii tinereţii, cu Ionela Prodan, solista care în urmă cu doi ani a încetat din viaţă, dar şi cu alţi colegi de breaslă. De pildă, cu vestitul compozitor Horia Moculescu (82 de ani) şi cu solista Mirabela Dauer (72 de ani) a efectuat un turneu memorabil în America în anul 1993, când le-a cântat românilor din diaspora, iar printre spectatori, la fiecare concert se aflau şi rude de-ale sale, plecate de ani de zile din ţară. În această perioadă, interpretul de muzică populară se află într-o vacanţă în Asia. Pe lângă frumuseţile locurilor, artistul a avut parte şi de întâlniri cu autorităţile locale din trei ţări asiatice - Cambodgia, Vietnam şi Thailanda.

În acest hotel s-a accidentat solistul
În acest hotel s-a accidentat solistul

Turda se află acolo alături de un grup de români şi de oficialităţi din România. Numai că, acest concediu nu a fost lipsit de peripeţii, fiind la un pas să-şi piardă viaţa. ”Azi mi s-a întâmplat un mic, dar periculos necaz. Am făcut o reclamaţie  managerului hotelului în care suntem găzduiţi”, a declarat Turda pentru Click! Artistul aşteaptă o rezoluţie din partea conducerii Hotelului ”King Grand Boutique Hotel”, din Cambodgia, ţară situată la peste 8.000 km de România. El ne-a a explicat în ce a constat exact accidentul: ”În liftul din hotelul în care am fost accidentat mi-a căzut pur şi simplu grilajul luminatorului în cap şi pe umăr. Mă doare şi acum capul”.

Liftul are o uşă foarte îngustă
Liftul are o uşă foarte îngustă

El a făcut o reclamaţie la compania hotelieră din partea agenţiei de turism ce reprezintă ţara noastră în acest frumos periplu şi aşteaptă să i se facă dreptate. Chiar dacă mai are şi acum dureri, el e fericit că a scăpat doar cu atât şi că nu a fost nevoie de spitalizare. Gheorghe Turda va reveni în ţară vineri şi de-abia aşteaptă se revină în ţară, pentru a-şi revedea fetele, pe Anca Ioana şi Voichiţa Elena, dar şi  nepoţii, mai ales pe Antonia,  micuţa care i-a moştenit  calităţile artistice. Soţia lui, Elisabeta Turda, fostă balerină, a murit din cauza leucemiei, în urmă cu 10 ani, iar de atunci a mai bifat două scurte poveşti de dragoste. 

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg