Gheorghe Zamfir vrea copii la 74 de ani

Ultima actualizare:
Emmanuel e fiul naistului din  relaţia cu Susan Nichols
Emmanuel e fiul naistului din relaţia cu Susan Nichols

Gheorghe Zamfir şi cântăreaţa Nicoleta Beca s-au căsătorit în vară, după o relaţie de opt ani, şi sunt tare fericiţi. Deşi artistul mai are un băiat, dintr-o relaţie anterioară, iată că el îşi mai doreşte un moştenitor.

La şase luni de la divorţ, Gheorghe Zamfir (74 de ani) a ajuns din nou în faţa ofiţerului stării civile. Maestrul naiului şi iubita sa, Nicoleta Beca, cu care are o relaţie din 2008, s-au căsătorit în august, într-un cadru extrem de intim. La eveniment s-a aflat şi avocata acestuia, Genina Munteanu, cea care l-a ajutat pe artist să divorţeze de franţuzoaica Marie Noelle Boitel. ”Mă bucur pentru domnul Zamfir că a găsit, în sfârşit, iubirea şi serenitatea. Căsătoria de acum câteva luni a fost celebrată cu discreţie, ceea ce este rar”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, apărătoarea lui Zamfir.

Chiar dacă îi despart 44 de ani, Nicoleta şi naistul susţin că sunt suflete-pereche. ”Mai mult decât semnătura, e important să te uneşti în faţa lui Dumnezeu. Îmi doresc să fim sănătoşi şi fericiţi”, ne-a spus proaspăta doamnă Zamfir. Nicoleta, în vârstă de 30 de ani, vrea să-i dăruiască un urmaş soţului său. “Ca orice femeie îmi doresc un copil, însă toate la timpul lor. După cum  va vrea şi Bunul Dumnezeu”, ne-a mărturisit Nicoleta. Solista nu mai are copii, însă el mai are un băiat, dintr-o relaţie anterioară.

Băiatul lui Zamfir este muzician în Canada

Gheorghe Zamfir are un fiu, în vârstă de 29 de ani, pe care l-a ţinut departe de ochii curioşilor, dar şi de scenă.  Emmanuel Teodor Zamfir este rodul dragostei naistului cu frumoasa canadiancă Susan Nichols. Băiatul artistului a moştenit frumuseţea mamei şi talentul artistic al tatălui, îmbrăţişând o carieră artistică. Teo locuieşte în Canada, la Montreal, alături de Susan, şi e baterist într-o trupă rock. A absolvit Vanier College şi îşi dedică întregul timp muzicii.


    Emmanuel e fiul naistului din  relaţia cu Susan Nichols
Emmanuel e fiul naistului din relaţia cu Susan Nichols

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net