Giani Kiriță o atacă pe Diana Senteș: «Ai probleme la mansardă? Ai probleme psihice»


    Giani Kiriță a comentat negativ comportamentul Dianei Senteș de la Exatlon Foto: Captură Kanal D
Giani Kiriță a comentat negativ comportamentul Dianei Senteș de la Exatlon Foto: Captură Kanal D

În cadrul unei emisiuni TV, Giani Kiriță a reacționat la câteva imagini din cadrul ediției a doua a emisiunii Exatlon. În filmările respective apărea concurenta de la Războinici Diana Senteș, care i-a făcut o glumă colegului său, Doru, în timpul nopții. După ce a urmărit imaginile, Giani Kiriță a reacționat pe măsură, ținându-i partea lui Doru și criticând cu fermitate comportamentul Dianei.

Totul a început în momentul în care între Doru și Diana s-a creat un conflict din pricina faptului că Războinicul mergea mult prea des la baie din perspectiva colegei lui, și, astfel, Diana se simțea deranjată de acest obicei al concurentului. După ce l-a atenționat de câteva ori și a văzut că nu se schimbă nimic, Diana s-a gândit să-i facă o „glumă” lui Doru și i-a „furat” salteaua pe care acesta dormea și a ascuns-o ulterior.

Fiind beznă în baraca unde dorm Războinicii, lui Doru i-a fost greu să-și mai găsească salteaua și a fost nevoit să doarmă pe jos, lucru care l-a supărat peste măsură. Giani Kiriță, unul dintre concurenții preferați ai sezonului 1 Exatlon, a urmărit imaginile ce înfățișau acest incident, lucru care l-a făcut să răbufnească la adresa Dianei Senteș.

Giani Kiriță și Ionut „Jaguarul” au criticat felul în care s-a comportat Diana Senteș cu colegul ei, Doru
Giani Kiriță și Ionut „Jaguarul” au criticat felul în care s-a comportat Diana Senteș cu colegul ei, Doru

Giani Kiriță a comentat negativ comportamentul Dianei Senteș

„Nu a fost o glumă nevinovată. Astfel de glume nu se fac. Stai într-un grup de oameni, nu îi comanzi tu băiatului ăluia de câte ori să se ducă la baie şi nu îi spui tu. Si gluma aia, să îl laşi să doarmă pe scândură, mi se pare ieşită din comun. Nu ai cum să faci aşa. Este inversul a ceea ce trebuie să faci într-un grup unit”, a declarat Giani Kirita în legătură cu gestul Dianei Sentes, în cadrul emisiunii Fan Arena.„Cum să îmi spui tu mie de câte ori să mă duc la baie? Păi ai probleme la mansardă, fetiţo? Tu îmi cer mie să mă duc la baie de câte ori vrei tu? Înseamnă că ai probleme psihice”, a mai adăugat acesta, punându-se în pielea lui Doru Meseșan, care a fost nevoit să doarmă pe jos din pricina glumei făcute de Diana.

Diana Senteș susține că nu a dorit decât să facă o glumă

Sătulă să fie trezită de colegul ei de echipa de fiecare dată când acesta ieşea afară din baracă, Diana Senteș a decis să îl înveţe pe acesta o lecţie. După ce observat că Doru s-a supărat și nu a tratat incidentul cu lejeritate, concurenta a mărturisit ulterior că nu a vrut decât să facă o glumiţă prin care să transmită că acţiunile lui Doru o deranjează.

Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu gabi badalau png
Dan Negru, prezentoator Kanal D
andreea esca si alexandre eram jpg
Cozonac
actorii din wednesday, oripilati de mancarea romaneasca jpg
niculae si rodica badalau jpg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
Suporteri iranieni femei la partida Iran SUA la Cupa Mondială din Qatar FOTO AFP (1) jpg
Cameră de hotel - bagaj FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Kim Kardashian, Kanye West, reguli de urmat 1  Sursa   Instagram jpg
loredana groza jpg
andreea esca si alexandre eram jpg
cub claudia patrascanu gabi badalau png
culita sterp webp
mariana moculescu jpg