Giani Kiriță și Vladimir Drăghia s-au întors acasă, după ce au fost antrenori la Exatlon

Ultima actualizare:
Vladimir Drăghia le-a avut alături pe soție și pe fiica lor
Vladimir Drăghia le-a avut alături pe soție și pe fiica lor

Giani Kiriță și Vladimir Drăghia, unii dintre cei mai vocali și puternici concurenți din primul sezon Exatlon, s-au întors împreună în Republica Dominicană pentru a participa la al treilea sezon al show-ului de la Kanal D. Nu în calitate de concurenți, ci ca antrenori ai celor două echipe. După câteva săptămâni în care le-au dat indicații prețioase competitorilor, ei s-au întors acasă.

Vladimir a rămas Faimos și i-a mentorat pe cei din vechea lui echipă, în timp ce Giani a trecut în tabăra Războinicilor. Timpul celor doi în competiție s-a scurs, așa că s-au întors în România și au povestit cum au stat lucrurile acolo. Când au auzit vestea că se despart de cei care i-au coordonat, concurenții au fost debusolați și au izbucnit în lacrimi.

Vladimir Drăghia a fost antrenorul Faimoșilor
Vladimir Drăghia a fost antrenorul Faimoșilor

"Așa cum mulți dintre voi deja și-au dat seama, misiunea mea la Exatlon - Sezonul 3 tocmai s-a încheiat. Participarea mea în calitate de antrenor a fost mai mult decât un vis împlinit. Nici nu am visat să mă întorc la Exatlon împreună cu Alice și Zora (soția și fiica lui - n.r.), să merg pe aceeași plajă pe care am îndurat foame, frig, căldură, dor, dor, dor, timp de cinci luni. Am avut noroc de o echipa superbă, formată din oameni motivați, dispuși să învețe. M-au tratat încă de la început cu respect și le mulțumesc pentru fiecare zi petrecută împreună. Le mulțumesc pentru victoriile frumoase, pentru nebunia zilnică pe care am trăit-o împreună. Le doresc, așa cum am spus-o și la despărțirea de ei, să rămână oameni. Să câștige cei mai buni", a rezumat Vladimir experiența din acest sezon Exatlon.

Giani Kiriță a fost antrenorul Războinicilor
Giani Kiriță a fost antrenorul Războinicilor

"Am avut atâtea emoții, nu le-am avut nici când am venit. Am descoperit o echipă foarte tânără, cu care se lucrează greu, sincer, fiindcă sunt foarte tineri, media de vârstă e foarte mică. Le-am dat cele mai bune sfaturi, chiar dacă la final credeam că leșin. Mă enervam foarte tare fiindcă le-am spus de atâtea ori să nu le mai dea punctul adversarului. Sunt niște Războinici și trebuie să o dovedească în continuare și fără mine", a spus și Giani Kiriță.

Vladimri Drăghia a fost la Exatlon alături de soție și fiică


    Vladimir Drăghia le-a avut alături pe soție și pe fiica lorFoto: arhivă personală
Vladimir Drăghia le-a avut alături pe soție și pe fiica lorFoto: arhivă personală

Experiența lui Vladimir a fost cu totul diferită față de cea din primul sezon. Dacă atunci a fost singur și a îndurat frig, foame și dor, de data aceasta, el a putut să-și ia alături cele mai importante persoane din viața sa: soția și fiica, alături de care a petrecut toate momentele libere. Familia Drăghia și-a creat astfel amintiri de neuitat. Micuța Zora a mers pe plajă și s-a jucat în nisip, s-a bucurat de soare în timp ce în România era ger, iar Alice, soția lui Drăghia, a supravegheat-o îndeaproape pe fetița de un an și jumătate, dar a avut timp și să se relaxeze într-un peisaj idilic.

image
image
image
image
image
image
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net