Giulia a ajuns la spital din cauza unui aliment considerat sănătos. De ce a avut nevoie cântăreața de perfuzii?
Giulia Anghelescu (40 de ani) a publicat zilele trecute pe rețelele de socializare o fotografie din spital, în care apare cu perfuzia în mână. Un aliment aparent sănătos a dus-o pe cântăreață pe mâinile medicilor. Iată ce i s-a întâmplat!

Cunoscuta artistă, apreciată nu doar pentru talentul său, ci și pentru stilul de viață sănătos, a trecut recent printr-o experiență neplăcută. Giulia Anghelescu a început să se simtă rău, iar simptomele au fost atât de serioase încât a fost nevoită să meargă de urgență la spital, unde a primit tratament cu perfuzii. În ciuda grijii cu care își alege mâncarea, se pare că tocmai un aliment natural din dieta ei i-a provocat probleme…
Alimentul care a dus-o pe Giulia Anghelescu la spital
Artista a făcut dezvăluirea pe contul ei personal de Instagram, unde a publicat o fotografie în care apare cu perfuzia la mână, tocmai pentru a trage un semnal de alarmă către urmăritorii săi. Giulia a vrut să îi avertizeze să fie atenți la alimentele pe care le consumă, chiar și atunci când acestea par sănătoase.
În cazul ei, starea de rău a fost cauzată, cel mai probabil, de roșiile cumpărate din piață, care se pare că au fost contaminate cu pesticide: „Nu mă așteptam ca ziua de astăzi să se desfășoare așa. Acum sunt mult mai bine… Se pare că roșiile pe care le-am cumpărat din piață au fost cele care m-au dat peste cap... Aveți grijă de voi!”, a fost mesajul scris de Giulia, potrivit radioimpuls.ro.
Top alimente cu cel mai ridicat nivel de pesticide
Expunerea la alimentele contaminate cu pesticide este dăunătoare pentru oricine, dar mai ales pentru femeile însărcinate și copii, care sunt mai vulnerabili în fața acestor substanțe.
Nu doar roșiile se află în topul alimentelor cu risc, ci și multe alte fructe și legume frecvent consumate. Conform Ghidului Cumpărătorului din 2024 al „Environmental Working Group (EWG)” privind pesticidele din produse agricole, dintre cele 46 de alimente analizate, următoarele 10 fructe și legume sunt cele mai contaminate: căpșuni, spanac, varză, struguri, piersici, pere, nectarine, mere, ardei gras și iute și cireșe.
Prin urmare, pentru evitarea pesticidelor, specialiștii le recomandă consumatorilor să opteze pentru variante organice. Nu în ultimul rând, spălarea atentă a fructelor și legumelor înainte de consum este esențială pentru reducerea reziduurilor!































