Giulia a ajuns la spital din cauza unui aliment considerat sănătos. De ce a avut nevoie cântăreața de perfuzii?

Giulia Anghelescu (40 de ani) a publicat zilele trecute pe rețelele de socializare o fotografie din spital, în care apare cu perfuzia în mână. Un aliment aparent sănătos a dus-o pe cântăreață pe mâinile medicilor. Iată ce i s-a întâmplat!

Giulia Anghelescu / Foto: Instagram
Giulia Anghelescu / Foto: Instagram

Cunoscuta artistă, apreciată nu doar pentru talentul său, ci și pentru stilul de viață sănătos, a trecut recent printr-o experiență neplăcută. Giulia Anghelescu a început să se simtă rău, iar simptomele au fost atât de serioase încât a fost nevoită să meargă de urgență la spital, unde a primit tratament cu perfuzii. În ciuda grijii cu care își alege mâncarea, se pare că tocmai un aliment natural din dieta ei i-a provocat probleme…

Alimentul care a dus-o pe Giulia Anghelescu la spital

Artista a făcut dezvăluirea pe contul ei personal de Instagram, unde a publicat o fotografie în care apare cu perfuzia la mână, tocmai pentru a trage un semnal de alarmă către urmăritorii săi. Giulia a vrut să îi avertizeze să fie atenți la alimentele pe care le consumă, chiar și atunci când acestea par sănătoase.

În cazul ei, starea de rău a fost cauzată, cel mai probabil, de roșiile cumpărate din piață, care se pare că au fost contaminate cu pesticide: „Nu mă așteptam ca ziua de astăzi să se desfășoare așa. Acum sunt mult mai bine… Se pare că roșiile pe care le-am cumpărat din piață au fost cele care m-au dat peste cap... Aveți grijă de voi!”, a fost mesajul scris de Giulia, potrivit radioimpuls.ro.

Top alimente cu cel mai ridicat nivel de pesticide

Expunerea la alimentele contaminate cu pesticide este dăunătoare pentru oricine, dar mai ales pentru femeile însărcinate și copii, care sunt mai vulnerabili în fața acestor substanțe.

Nu doar roșiile se află în topul alimentelor cu risc, ci și multe alte fructe și legume frecvent consumate. Conform Ghidului Cumpărătorului din 2024 al „Environmental Working Group (EWG)” privind pesticidele din produse agricole, dintre cele 46 de alimente analizate, următoarele 10 fructe și legume sunt cele mai contaminate: căpșuni, spanac, varză, struguri, piersici, pere, nectarine, mere, ardei gras și iute și cireșe.

Prin urmare, pentru evitarea pesticidelor, specialiștii le recomandă consumatorilor să opteze pentru variante organice. Nu în ultimul rând, spălarea atentă a fructelor și legumelor înainte de consum este esențială pentru reducerea reziduurilor!



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Jorge și-a lansat cartea “Ceapa sufletului”    Familia i-a fost alături vedetei   Ce spune artistul despre cum simte prezența tatălui său care nu mai este printre noi
Ce știe Alexandra Velniciuc despre starea de sănătate a bunului său prieten, maestrul Horia Moculescu
horia moculescu jpg
BeFunky collage   2025 11 13T170233 743 jpg
kim kardashian gettyimages jpg
BeFunky collage   2025 11 13T161722 595 jpg
Dragos Bucur, foto Instagram jpg
banner dan negru moculescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net