Gospodarii le vor primi în casele lor pe fetele care îi curtează: «Sunt geloasă»

Alexandra
Alexandra

Diseară, de la 21:30, continuă aventura Gospodar fără pereche! Fetele au ajuns acasă la gospodari și vom vedea cum le priește viața la țară și dacă se vor descurca. Cine va reuși să facă primii pași spre o cucerire sigură, aflăm, diseară, într-un nou episod.

Dacă pentru Vasile a fost mai ușor, pentru că a ajuns acasă doar cu Filotheea, ceilalți gospodari trăiesc adevărate drame. Încă din primele minute fetele au găsit motive de ceartă și... au apărut instant primele gelozii și răutăți: „Ea este diva dintre noi, se poartă ca o divă”, „Mi se pare că este fițoasă”, “Clar sunt fițe și figuri”, „Sunt geloasă!”, vor fi replicile domișoarelor care vor să aibă atenția gospodarilor doar pentru ele.

Răsturnări de situație în gospodăria lui Andrei!

Diana, Luciana și Alexandra, fetele pe care Andrei le-a ales să meargă cu el acasă, vor avea parte de o mare surpriză în Craiova. Andrei va da o petrecere de ziua lui, așa că fetele s-au conformat, s-au îmbrăcat de cabaret și au pornit să-i fure inima gospodarului. Dansuri sexy și săruturi – așa va începe seara în Craiova.


    Alexandra
Alexandra

Distracția fetelor nu va dura însă prea mult. Geanina Ilieș apare la petrecere cu... un cadou: Alexandra. O nouă concurentă care este hotărâtă să-l cucerească pe Andrei. Cum vor reacționa fetele, dar și cu ce arme vrea Alexandra să lupte în competiție, vedem diseară, de la 21:30, la Gospodar fără pereche.

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
tanara dezbracata in pat jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
Brad Pitt (5) jpg
fiii lui adrian nastase jpg
iulia albu si mikaela webp
Screenshot 2022 12 01 at 17 09 48 png
Cuptor microunde Foto shutterstock 2095495495 jpg
image
image
image
image
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png
Brad Pitt (5) jpg
iulia albu si mikaela webp