Graviduța Bianca Drăgușanu are "pofte" ce sar de 700 de euro!


    Bianca mai are câteva zile până când devine mamăFoto: arhivă personală
Bianca mai are câteva zile până când devine mamăFoto: arhivă personală

Nu mai are mult și își vede visul cu ochii. Bianca Drăgușanu, însărcinată în opt luni, nu-și mai încape în piele de fericire și numără zilele până când o va strânge la piept pe fiica ei, pe care o va boteza Sofia. Camera micuței este pregătită, așa că mămica poate să se răsfețe pe ultima sută de metri.

Burtica nu i-a crescut atât de tare și ai putea jura că Bianca nu s-a îngrășat mai deloc, chiar dacă fosta asistentă tv insistă că abia așteaptă să scape de kilogramele acumulate. La sfârșitul lunii septembrie este programată să nască prin cezariană la o clinică privată din București, acolo unde a și fost monitorizată pe parcursul sarcinii.

Chiar dacă este ocupată cu atelierul de croitorie, Bianca și-a făcut timp și pentru niște shopping online. Nu are gusturi deloc rele, căci îi plac hainele și accesoriile de marcă. Ce este de renume, se plătește, așa că "poftele" vedetei sar de 700 de euro. Perechea! Bianca le-a cerut ajutorul fanilor de pe Facebook, pentru a putea să se decidă mai ușor ce pereche de pantofi Valentino să aleagă. Cum o femeie înnebunită după pantofi nu se poate hotărî cu una cu două, Drăgușanu le-a pus în coșul virtual pe amândouă.

"Singura mea poftă pe toată perioada sarcinii. Ce credeți? I-am luat pe ambii. Mulțumesc de ajutor", a scris Bianca pe Facebook, fericită că s-a ales cu două noi perechi de pantofi de firmă.

Bianca "a poftit" la două perechi de pantofi Valentino
Bianca "a poftit" la două perechi de pantofi Valentino
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
George Burcea in Wednesday jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
cub șerban huidu png
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
cub daniel onoriu png
cub deea maxer png
image
image
image
image
image
image
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg