Grigore Leşe, cu ochii în lacrimi la „Vedeta populară”

Ultima actualizare:

    Juriul de la "O vedetă populară"
Juriul de la "O vedetă populară"

Moldova, Muntenia, Ţara Zarandului, Oltenia şi Bistriţa Năsăud vor trăi la intensitate maximă seara de duminică. Reprezentanţii lor urcă pe scenă pe 6 mai, la ora 21.00, când Iuliana Tudor prezintă la TVR 1 şi TVR+ concursul celor care vor să devină „Vedeta populară”.

O nouă seară interesantă se anunţă duminică, 6 mai, de la ora 21.00, pentru iubitorii celui mai mare concurs de talente din folclorul românesc: cinci concurenţi din diferite colţuri ale ţării, de vârste diferite, dar care au în comun pasiunea pentru muzica populară şi dorinţa de a câştiga al doilea loc în semifinală, se întrec într-o nouă ediţie "Vedeta populară", la TVR 1. Singurul care poate lupta mai departe pentru trofeul "Vedeta Populară" şi marele premiu de 100.000 de lei va fi câştigătorul serii.


    Iuliana Tudor este prezentatoarea emisiunii
Iuliana Tudor este prezentatoarea emisiunii

Nu crede în noroc, e sigură că norocul ţi-l faci singur. O tânără de 22 de ani a terminat Conservatorul şi s-a înscris la două mastere în muzică. La "Vedeta populară" ea reprezintă Moldova şi e hotărâtă să câştige competiţia serii, pentru a-şi continua drumul spre finală.  

Este un mare fan al lui Dan Spătaru, ale cărui cântece le ştie pe de rost. Al doilea concurent al serii este din Muntenia, cochetează cu actoria, cântă de o viaţă şi spune că, pentru muzică, ar fi în stare să renunţe la orice altceva. Aflăm dacă impresionează juriul cu interpretarea sa la "Vedeta populară" de duminică, 6 mai.

Vrea să urmeze o carieră în criminalistică, dar a scris şi un volum de poezii. La 16 ani, are deja o carte de poezie publicată şi încă una în lucru. Patriotismul care o defineşte, dar mai ales prezenţa şi interpretarea pe scena concursului l-au impresionat pe Grigore Leşe, care, pentru prima dată de când se caută "Vedeta populară", are lacrimi în ochi.

Al patrulea concurent are 20 de ani şi este student la secţia de canto clasic a facultăţii din Cluj. Este pasionat de tot ce înseamnă folclor aşa că, în urmă cu puţin timp, s-a hotărât să înveţe să facă opinci. Pentru asta, a apelat la ajutorul Lelei Floare, ultima opincăreasă din Bistriţa Năsăud. La Vedeta populară de la TVR 1, avem şi un concurent care reprezintă Bistriţa Năsăud.

Ultimul concurent al serii este un oltean talentat, în vârstă de 23 de ani, care a oscilat destul de mult între cele două iubiri ale sale: fotbalul şi muzica populară. La "Vedeta populară" aflăm ce alege dacă nu va câştiga singurul loc în semifinală: va continua cu muzica populară sau va renunţa şi se va dedica fotbalului.

Pentru proba a doua – duetul cu artistul preferat – împreună cu concurenţii, vor urca pe scenă interpreţii Maria Murgoci, Nicolae Datcu, Cornelia Căprariu Roman şi Traian Roman, Alexandru Pugna şi Anica Ganţu.

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net