Horia Brenciu, mărturisiri despre cumpenele din viața lui: «A lăsat un mare gol în viața mea»

Ultima actualizare:

    Horia Brenciu
Horia Brenciu

Horia Brenciu a vorbit în cadrul unei emisiuni radio despre copilărie. Artistul a mărturisit că a avut parte de multe amintiri plăcute, dar și de momente pe care nu le va uita niciodată. El se simte dator să-i arate și fiului lui viața de la munte și să-i demonstreze cum a copilărit el. Horia a mărturisit că atunci când a decedat mama lui, a avut o perioadă foarte tristă.

Artistul a recunoscut faptul că are multe amintiri marcante cu tatăl lui, iar printre cele mai importante este una în care tatăl lui îl încuraja să se dea pe pârtie, iar după ce a căzut el i-a recomandat să mai încerce. 

"Prima amintire din copilărie este pe ski-uri cu tata eram pe o pârtie, pe un deal de fapt din Șchei din cartierul vechi al Brașovului, eram sus și tata zice hai dăţi drumul și am venit pe ski-uri și când am ajuns jos am căzut tata mi-a zis hai nu-i nimic, hai să mai încercăm o dată. Eu am avut o copilărie foarte șugubeață. N-am stat niciodată la bloc până când m-am mutat la București. Am spart toate vazele și bibelourile din casă. Niciodată n-am fost pedepsit pentru că am spart, asta mi sa părut genial”, a spus Horia.


    Horia Brenciu și tatăl luiFoto Facebook
Horia Brenciu și tatăl luiFoto Facebook

Artistul își amintește despre perioada în care mama lui a murit și a lăsat în urmă un gol peste care nu a reușit să treacă niciodată. 

„Mama a dispărut dintre noi când aveam eu 11 ani. Din păcate, tata retrăgându-se din viața noastră la Dumnezeu în urmă cu doi ani de zile a lăsat un mare gol în viața mea și probabil că un gol şi pe strada lui. Cred că îmi lipsește Brașovul pentru că lipsește el, pentru că  alături de el am descoperit toate frumusețiile lui și acum este datoria mea să-l iau pe fiul meu cel mic de 3 ani de zile, Toma, care a învățat să facă plecăciuni de cavaler, și să-i zic: tată e rândul meu să-ți arăt pădurile, e rândul meu să-ți arăt munții, e rândul meu să-ți arăt animalele și tot Brașovul ăla frumos. Tata nu s-a mai recăsătorit. El făcea de mâncare, dar eu mă ocupam cu partea de curățenie, de spălat și așa mai departe." a declarat Horia Brenciu la EuropaFm.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net