Horia Brenciu și-a rumenit colăceii pe plajă

Ultima actualizare:

    Din spate, Horia Brenciu  a fost greu de recunoscut  chiar și de turiști
Din spate, Horia Brenciu a fost greu de recunoscut chiar și de turiști

De-a lungul anilor, greutatea lui Horia Brenciu (43 de ani) a tot oscilat. Însă, indiferent că a avut 90 sau peste 100 de kilograme, artistul nu a părut deloc complexat de faptul că nu are un trup de fotomodel. Ba chiar nu s-a ferit să şi-l expună la plajă, aşa cum l-au surprins, zilele trecute, fotoreporterii Click!

“În fiecare dimineaţă mănânc patru morcovi ca să fiu suplu. Nu mai mănânc nici după ora 18.00. E important să ai un stil de viaţă echilibrat”, declara Horia Brenciu, în urmă cu doi ani, la emisiunea “Ce se întâmplă, doctore?” (PRO TV). Acum, însă, se pare că nici nu-i mai pasă de morcovii de la micul dejun, ori de stilul de viaţă echilibrat. Iar asta se vede, căci colăceii şi burtica artistului cresc văzând cu ochii. Iar rotunjimile lui nici că-l fac pe Horia să se simtă complexat, ba chiar îşi expune trupul rubensian fără probleme. Zilele trecute, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Brenciu pe plaja H2O, din staţiunea Mamaia.

A butonat, plictisit, telefonul, în timp ce  se bronza pe o plajă de fițe din Mamaia
A butonat, plictisit, telefonul, în timp ce se bronza pe o plajă de fițe din Mamaia

Bine “rumenit” la soare, Horia Brenciu s-a dovedit a fi şi bine informat în domeniul economic. De-a lungul vremii, Horia Brenciu a tot luptat cu surplusul de kilograme. Nu mai departe de anul trecut se mândrea că a reuşit să topească 8 kilograme, după ce un nutriţionist i-a stabilit un regim alimentar sănătos şi strict, potrivit cu stilul lui de viaţă, agitat şi fără un program fix. Specialistul i-a recomandat lui Horia o serie de combinaţii de carne albă, salate, fructe, lactate, brânzeturi şi foarte multă apă. Însă, se pare, artistul nu a mai putut urma regimul recomandat, iar colăceii şi burtica au început să “dospească”.

La taclale cu un prieten, despre bănci

Cu un şort foarte larg și  la bustul gol, Brenciu şi-a omorât timpul butonând telefonul, în aşteptarea unui partener de discuţii. Când acesta şi-a făcut apariţia, Horia a purtat un dialog interesant, dar nu despre muzică ori televiziune, două dintre domeniile în care activează, ci de­spre… Banca Naţională a României, semn că se pricepe la toate.

Ştefan Bănică se bate cu rivalul Horia în concertele de sfârşit de an

Deşi mai e mult până la iarnă, Horia Brenciu a început deja să îşi promoveze concertul pe care îl va susţine, pe 5 noiembrie, la Sala Palatului din Capitală. Ba chiar s-au pus în vânzare şi biletele pentru acesta! „Din prima clipă în care s-au pus la vânzare biletele pentru concertul din 5 noiembrie, de la Sala Palatului, peste 100 de fani şi-au rezervat locurile!”, a anunţat, Brenciu mândru din cale afară. 

Cel mai ieftin bilet la spectacolul lui Brenciu costă 75 de lei, iar cel mai scump, 250 de lei. La acelaşi preţuri se vând şi biletele la spectacolele de Crăciun pe care Ştefan Bănică, eternul rival al lui Brenciu, le va susţine tot la Sala Palatului. Ca şi Brenciu, Bănică a scos la vânzare de pe acum biletele pentru concertele lui de colinde, din 9 şi 10 decembrie 2016.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net