Iată cum se recuperează Irina Loghin după COVID-19!

Ultima actualizare:
 Irina Loghin se plimbă prin fața casei
Irina Loghin se plimbă prin fața casei

Alimentaţia sănătoasă şi mişcarea pe care o face zilnic se pare că au ajutat-o pe Irina Loghin să învingă rapid coronavirusul. Infectată în urmă cu o lună, artista în vârstă de 81 de ani a scăpat cu o formă uşoară şi s-a pus rapid pe picioare. Recent, a revenit pe scenă şi şi-a reluat plimbările zilnice obişnuite.

Coronavirusul este extrem de imprevizibil şi acţionează diferit de la om la om. Am văzut bătrâni asimptomatici, după cum am văzut tineri fără comorbidităţi şi chiar copii ajunşi la terapie intensivă, ceea ce contravine cu tot ceea ce ştiam la începutul pandemiei.

Inclusiv Irina Loghin este excepţia care întăreşte regula. Artista în vârstă de 81 de ani, care s-a infectat la sfârşitul lunii august, a scăpat cu o formă uşoară. A fost internată la Institutul Matei Blaş alături de soţul Ion Cernea, de fiul lor, Ciprian, şi de noră.

„Dragii mei, după cum probabil aţi aflat, am fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Vreau să vă asigur pe toţi că sunt bine, că nu am avut şi nu am absolut nici un simptom, iar radiografia pulmonară şi toate analizele de sânge au ieşit în regulă. Mi-am făcut testul din proprie iniţiativă, fiind a treia oară când îl fac, la distanţă de o lună. Din păcate, de data aceasta am avut ghinionul ca rezultatul să fie pozitiv. Dar Dumnezeu mă iubeşte şi m-a ferit de o formă mai agresivă a acestei boli”, scria pe Facebook, la 30 august, doamna muzicii populare româneşti.

La exact trei săptămâni de la acel anunţ, Irina Loghin urca din nou pe scenă. A susţinut un concert în localitatea montană Bâsca Chiojdului, judeţul Buzău, pe terasa imensului domeniu Gîrbea, şi a făcut faţă fără probleme efortului de pe scenă. Totuşi, încă se recuperează după boală şi îşi reia treptat activităţile fizice obişnuite.

Elena Pădure (70 de ani), cântăreață de muzică populară
Elena Pădure (70 de ani), cântăreață de muzică populară

Celebră pentru turele de Herăstrău pe care le dă zilnic, acum artista se plimbă mai mult prin jurul locuinţei sale din Cartierul Francez. Fotoreporterii Click! au observat că trei zile la rând Irina Loghin nu a ieşit decât prin faţa casei, unde s-a ocupat cu udarea brazilor. Probabil va mai dura puţin până se va încumeta să reia turele de 7 km în jurul lacului. Le face zilnic, de mai bine de 50 de ani.

„Cel puţin o dată pe zi fac turul lacului Herăstrău. E lege! Am acest obicei de când m-am mutat în Bucureşti. Înainte mă plimbam cu cei doi copii ai mei în braţe, iar când s-au mărit se ţineau după mine pe jos. Îmi face bine mişcarea, mă menţine în formă. Nu aş putea renunţa decât dacă îmi ia Dumnezeu puterile. Dacă am vreun musafir acasă, îi spun să mă aştepte cam o oră şi jumătate, până mă întorc”, a povestit ea pentru Click!. În prezent, chiar dacă nu mai e chiar atât de vioaie fizic, artista este extrem de activă pe reţelele sociale, unde postează zilnic melodii şi filmări apreciate de prietenii virtuali.

După boală, Elena Pădure cântă la biserică

Elena Pădure (70 de ani), cântăreața de muzică populară care a fost diagnosticată cu coronavirus în luna iulie, cântă acum la strană în biserică. 

Elena Pădure merge săptămânal la Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Brașov
Elena Pădure merge săptămânal la Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Brașov

Artista locuiește la Brașov, unde a stat internată timp de 14 zile și nu trece săptămâna fără a fi prezentă la slujba de Maslu sau la Liturghie, la Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel, unde cântă evangheliile scrise de apostolii lui Iisus. 

”La început am cântat în corul bisericii, și acum la strană. Consider că dacă Dumnezeu mi-a dat darul acesta de a cânta, măcar așa să îi aduc și eu slavă!”, ne-a mărturisit interpreta. De altfel, ea nu-i străină de muzica bisericească. Cu ani în urmă a înregistrat timp de trei zile, pe un dublu album, prohodul lui Iisus, fără acompaniament, care are 176 de strofe. ”Muzica a fost pusă de Mitropolia din Iași. Albumul a fost înregistrat sub ascultarea ÎPS Calinic Botoșăneanul și a fost editat de părintele Nicodim Gheorghiță, starețul Mănăstirii Hadâmbu din Județul Iași”, ne-a mai spus cântăreața. 


    Elena Pădure merge săptămânal la Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Brașov
Elena Pădure merge săptămânal la Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Brașov

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net