Ieri cânta cu ei, azi îi duce cu avionul. Mihai Sturzu s-a făcut pilot

image
Mihai şi Fuego s-au fotografiat pe aeroportul din Eilat

Mihai Sturzu a cântat în trupa Hi-Q, a fost moderator, politician, dar azi îşi duce colegii de breaslă peste hotare. Paul Surugiu-Fuego a avut surpriza să constate că pilotul aeronavei cu care a zburat în Israel, la Eilat, era nimeni altul decât Mihai Sturzu.

Are numai 39 de ani, dar a încercat de toate până la vârsta asta. Mihai Sturzu a fost cântăreţ şi politician, dar acum este pilot de linie, fiind angajatul unei companii aeriene low-cost, care transportă pasagerii în Europa şi nu numai. 

La câteva zile după Revelion, el a pilotat avionul în care se aflau foştii săi colegi de breaslă, Paul Surugiu-Fuego, Adrian Enache, însoţit de cei doi copii ai săi, Diana şi David, Iuliana Marciuc, dar şi scriitoarea şi textiera Rodica Elena Lupu, care s-au bucurat să îl revadă în această postură pe fostul membru al trupei Hi-Q. 

Mihai Sturzu, alături de Fuego  Fostul solist de la Hi Q s a făcut pilot după ce a renuțat la muzică jpeg

Artiştii care l-au întâlnit pe Mihai la bordul avionului s-au fotografiat şi au vorbit cu el, iar acesta a fost şi el încântat de faptul că are ocazia, ca pilot, să-şi ducă foştii colegi peste hotare.

A fost şi deputat timp de 4 ani

De altfel, pe parcursul curselor pe care le face, el este o adevărată surpriză pentru mulţi pasageri care, în anii de glorie ai formaţiei, au cântat de zeci de ori piesele lansate de Hi-Q. Acum nu le vine să creadă când îl recunosc pe fostul solist îmbrăcat în uniforma de pilot, “cântând” la comenzile unui Airbus 320. În urmă cu 7 ani, Mihai a luat brevetul de pilot de avion ultrauşor, iar în 2017 a deveni pilot de linie. Mihai a intrat repede în pâine, fiind angajat din toamna lui 2017 la compania low-cost. Însă primul zbor pe un avion Airbus 320 l-a efectuat în martie 2018.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
The Oppidum propune cel mai mare buncăr pentru miliardari din lume FOTO Oppidum/Mega
gazprom conducta
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png