Îl recunoști? Brenciu, cu plete, barbă și uniformă de polițist!

simeon stalpnicul png

Și Horia Brenciu (45 de ani) ne-a făcut un cadou muzical de primăvară iar azi, 30 martie, a lansat videoclipul piesei “Ce-ar fi”, prima colaborare a artistului cu Smiley și HaHaHa Production.

Inedit este și scenariul, semnat de Spike, căci îl vedem pe Brenciu în două roluri care-l prind de minune: polițit și director de bancă. Pentru  cel din urmă, juratul de la “X-Factor” (Antena 1) a fost nevoit să poarte barbă și plete, fiind aproape de nerecunoscut. “Machiajul, lipirea bărbii și fixarea perucii au durat vreo oră”, dezvăluie artistul. Întrebat cum s-a simțit în uniforma de polițist, Horia glumește, în stilul caracteristic: „La datorie... La un moment dat, voiam să ies de pe platoul de filmare, să mă duc pe șoseaua principală din Buftea și să opresc mașini”, spune Horia. Videoclipul piesei „Ce-ar fi” a fost filmat într-o zi, în studiourile din Buftea.

simeon stalpnicul png

Videoclipul piesei „Ce-ar fi” a fost filmat într-o zi, în studiourile din Buftea, acolo unde Horia a mai avut ocazia în trecut să își pună în valoare talentul actoricesc în producții de televiziune. „Cât am stat pe platourile din Buftea mi-au revenit, rând pe rând, amintirile din prima mea experiență filmică, acolo. Cu 12 ani în urmă eram protagonist în serialul „Om sărac, om bogat”. Filmam și ziua și noaptea. A fost o experiență formidabilă, cu atât mai mult cu cât alături de mine, pe platoul de filmare, erau actori ca Șerban Ionescu sau George Alexandru… Poate că tocmai datorită acestor amintiri am ales acest scenariu de acțiune pentru piesa „Ce-ar fi”. Mi-era dor să joc, chiar dacă rolurile erau doar pentru un videoclip care vorbea despre căsătorie”, spune nostalgic Horia, care anul acesta aniversează 25 de ani de carieră și 10 de muzică.

Single-ul „Ce-ar fi” are un sound modern și fresh. Autorii piesei sunt, pentru muzică și versuri, Vlad Popescu, Cristian Pascu și Horia Brenciu, în vreme ce producția muzicală e semnată de HaHaHa Production, iar producătorul general este HB Media Entertainment.

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
Prințul Harry jpg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub adriana iliescu și eliza png
mihai bendeac jpg
horoscop bani jpg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg