Ilan Laufer, romantic de Dragobete cu soția internată în spital. „Am sărit gardul să îi pot duce flori”

Ultima actualizare:

    Ilan Laufer, gest romantic pentru Alina, care este internată în spitalFoto: Arhivă personală
Ilan Laufer, gest romantic pentru Alina, care este internată în spitalFoto: Arhivă personală

Politicianul Ilan Laufer și-a arătat latura romantică prin intermediul unei poze publicate pe rețelele de socializare, de Dragobete. Acesta a făcut un gest de tânăr îndrăgostit pentru soția lui, Alina, care le-a făcut pe admiratoarele acestuia să suspine.

Alina Laufer a născut prematur zilele trecute, fiind în prezent internată în spital pentru supraveghere și recuperare, însă acest lucru nu l-a împiedicat pe soțul ei să o surprindă plăcut.

De Dragobete, Ilan Laufer și-a vizitat soția la spital cu flori și spune că abia așteaptă ca aceasta să poată veni acasă, alături de cei doi gemeni pe care îi au împreună, care sunt perfect sănătoși, așa cum anunță mândrul tătic.

Ilan Laufer, gest romantic pentru soția lui, de Dragobete

„De Dragobete, am „sărit” gardul ca să îi pot duce flori și mărțișor soției mele eroină. Te iubesc și te aștept acasă cu cei doi bebei sănătoși și voinici”, a scris Laufer, în dreptul unei imagini în care apare alături de partenera sa.

Alina Laufer (39 ani) a ieșit de la Terapie Intensivă după ce a născut prematur, pe 15 februarie, un băiețel și o fetiță. Alina Laufer era însărcinată în aproape 30 de săptămâni când a fost internată la Maternitatea Giulești. Vedeta a născut prematur gemenii, care au fost imediat puși în incubator.

„Băiețelul are nevoie de ajutor din partea medicilor. El nu s-a adaptat la mediul extern. Astăzi deja e ceva mai bine. Plutesc, e o minune să-ți vezi copiii luptând pentru viață. Nu voi părăsi spitalul până când ei nu vor fi în siguranță.

Nu plec nici bătută acasă, nu am cum să-mi părăsesc puișorii. Jumătate de oră stau alături de ei, le spun să lupte. Când vezi copii prematuri te înduioșezi, sunt niște mici luptători. Doamna doctor a zis să am răbadare. O să-i scoatem de aici, mari și frumoși”, a declarat recent Alina Laufer. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Emil Boc a votat în Cluj-Napoca. FOTO Inquam Photos / Simion Sebastian Tătaru
image
image
image
image
image
image
banner theo rose png
Banner Mihai Traistariu
Coldplay FOTO Profimedia jpg
jador oana ciocan colaj facebook jpg
banner Gina Pistol
banner Paula Iorga
denise rifai instagram jpg
madalina ghenea cu fiica si mama vacanta dubai 6 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net