Ileana Popovici, dezvăluiri despre relația cu Sergiu Nicolăescu, la 10 ani de la moartea regizorului. Are un mare regret!

Ileana Popovici, în vârstă de 76 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din țara noastră. La 10 ani de la moartea regizorului Sergiu Nicolăescu, ea a oferit mai multe detalii despre relație din ei, dar și despre regretul său după moartea regizorului.

Sergiu Nicolăescu s-a stins din viață la data de 3 ianuarie 2013 și a lăsat în urmă o serie de pelicule magistrale. Ileana Popovici a fost marea iubire a regizorului și mereu își amintește de el cu tristețe. Foarte mulți ani la rând au împărțit aceeași scenă și, chiar dacă au format un cuplu timp de opt ani de zile, niciodată nu s-au căsătorit.

Care este regretul actriței după moartea lui Sergiu Nicolăescu

Ileana Popovici l-a admirat și respectat pe regizor, atât în plan profesional, cât și personal. Chiar dacă au petrecut câțiva ani împreună ca un cuplu și au avut numeroase momente presărate de fericire, iubita actriță are un regret uriaș după moartea lui Sergiu.

„Dacă e să regret ceva e faptul că nu l-a dus mintea să facă o fundație, să lase o bursă după el. Nimic altceva! Dar au rămas filmele lui! Din când în când, îi mai aprind câte o lumânare și mă rog pentru sufletul lui chinuit. Căci a fost un suflet chinuit!”, a spus Ileana Popovici pentru Playtech.

Citește și - Incinerarea, alegerea multor vedete: Zina Dumitrescu, Andrei Gheorghe, Sergiu Nicolaescu și Christine Valmy

Nicolăescu era un regizor sever

Ileana spune că Sergiu a fost unul dintre cei mai buni regizori din țară și îl admira pentru munca pe care o depunea în realizarea proiectelor. Totuși, uneori era foarte sever pe platoul de filmare, „ba, chiar, chițibușar”, adaugă actrița. A mai spus că era foarte pasionat de meseria sa și se implica foarte mult. În plus, fiind un regizor deosebit, construia relații speciale cu actorii și știa când să îi lase să se exprime așa cum voiau ei. Deci, pe lângă momentele în care era sever, avea și ocazii când era indulgent.

Ce părere are actrița despre acuzațiile venite la adresa regizorului, după moartea sa

Ileana Popovici ește șocată că după moartea regizorului, mulți l-au denigrat. În plus, peliculele pe care el le-a creat este posibil să nu mai poată fi replicate, pentru că sunt foarte dificil de realizat.

„I s-a reproșat, printre altele, că a profitat de situația vremurilor comuniste, că anumite secvențe, pancarde și steaguri socialiste apăreau în filmele sale. Așa erau acele vremuri! Nu toate filmele lui au fost de nota 20, asta e clar, dar să vii astăzi, în numele unei alte generații, să spui una și alta, de multe ori fără argumente, mi se pare o grozăvie. Mă oripilează acuzele astea între generații”, a subliniat actrița din filmul „Pentru patrie”.

Ea a mai spus că nu toate filmele ei preferate sunt realizate de Sergiu. Unele dintre filmele pe care le îndrăgește sunt Reconstituirea” și „100 de lei”, abia pe locul trei se situează „Pentru patrie”, care îi aparține lui fostului său partener.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net