Ileana Șipoteanu se menține într-o formă de zile mari! Timpul a fost blând cu îndrăgita cântăreață. FOTO

Ileana Șipoteanu, una dintre cele mai iubite cântărețe din perioada comunistă, se menține într-o formă de zile mari la cei 56 de ani ai săi. Artista a fost considerată dintotdeauna una dintre cele mai în vogă cântărețe care făceau furori în anii ’80, reușind să topească inimile prin prisma talentului și frumuseții sale. 

Ileana Șipoteanu / foto: Social media
Ileana Șipoteanu / foto: Social media

A avut parte de un succes răsunător pe scena muzicală românească în urmă cu mai bine de patru decenii. Ileana Șipoteanu l-a fermecat cu frumusețea sa răpitoare pe compozitorul Dumitru Lupu, cu care a fost căsătorită și împreună au adus-o pe lume pe Dumitrana, fiica lor. Acesta s-a stins din viață în anul 2017.

„Nunta am făcut-o odată cu botezul fiicei noastre, în 7 ianuarie 1996. Dumitrana s-a născut pe 12 noiembrie 1995, după care, în 96, am făcut şi botezul şi nunta”, povestea Ieana Şipoteanu într-un interviu pentru revista Tango.

Ileana Șipoteanu, apariții neașteptate la vârsta de 56 de ani

Anul 1986 a fost unul dintre cei mai importanți pentru cântăreață, care a devenit cunoscută publicului grație melodiei „Ce mult te-am iubit!”, odată cu participarea la Festivalul de la Mamaia. 

Ileana Șipoteanu / foto: Social media
Ileana Șipoteanu / foto: Social media

Încă din tinerețe a fost de o frumusețe răpitoare și un talent muzical fantastic. Nu puțini au fost cei care i-au făcut curte atât în anii tinereții sale, cât și acum. La scurt timp după moartea soțului, Ileana Șipoteanu și-a pierdut soțul, și a refuzat să își refacă viața. 

Ileana: „De ceva vreme tot insista un domn”

A continuat să fie curatată mai ales după moartea partenerului ei de viață, iar la vremea aceea Ileana vorbea pe marginea acestui subiect:

„Sunt mulți care încearcă. Poate pentru că se gândesc că sunt singură, dar nu e rău. De ceva vreme tot insista un domn bine şi drăguţ (văduv şi dânsul) să ieşim la o cafea. L-am tot amânat şi mi-a fost ruşine după atâtea insistenţe să-i spun nu şi de data asta. Ne-am văzut în sfârşit pe un mal de lac sclipitor, undeva departe de ochii curioşi ai lumii. Din vorbă-n vorbă, (cam multă vorbă), a trecut timpul şi într-un final şi-a luat inima-n dinţi şi mi-a zis că ar trebui să încercăm să ne ducem traiul în comun.

Eu, cum sunt de fel mai distrată şi gândindu-mă la orice altceva numai la o cerere de genul ăsta nu, n-am înţeles bine şi i-am spus că nu trebuie să meargă cu transportul în comun, că-l duc eu cu maşina. A făcut nişte ochi mari şi după mimica feţei, am înţeles că am ratat ceva important. Doamne, iartă-mă, dar nu era pentru mine!”, mărturisea artista, într-un interviu Playtech.ro.

Ileana Șipoteanu și soțul ei
Ileana Șipoteanu și soțul ei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
banner Rica Raducanu
politie SUA foto Unsplash
Mădălina Ghenea, Cannes 2023, Getty (1) jpg
banner irinel columbeanu png
sebastian stan colaj instagram jpg
katy perry american idol jpg
11423907 10204418317040327 313639540878444313 o jpg
Victor Rebengiuc Cainele japonez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net