Ileana Şipoteanu şi Stela Enache şi-au scos la înaintare picioarele perfecte! Ce secrete au pentru o siluetă impecabilă

Vedetele prezente miercuri seară, la Cercul Militar din Bucureşti, unde a avut loc lansarea volumului “Tot ce nu ţi-am spus”, semnat de Raoul, s-au îmbrăcat la patru ace. Invitatele au făcut parada modei, etalându-şi picioarele superbe, ca la un concurs de Miss. Chiar dacă nu mai sunt la prima tinereţe, Ileana, Stela şi Iuliana arată impecabil.

Ileana Şipoteanu (52 ani), Iuliana Marciuc (52 ani) şi Stela Enache (69 ani) s-au reîntâlnit, marţi seară, la Cercul Militar din Bucureşti. Solista Ileana Şipoteanu, care suferă cumplit după decesul soţului ei, compozitorul Dumitru Lupu, se străduieşte să treacă peste acest necaz. Îmbrăcată elegant, şi cu zâmbetul ştrengăresc la purtător, ea a fost în centrul atenţiei la eveniment.

Mirabela și Raoul au dat mâna.  Cei doi au colaborat timp  de zece ani pe plan  muzical
Mirabela și Raoul au dat mâna. Cei doi au colaborat timp de zece ani pe plan muzical

A purtat o beretă militară şi un sacou bleumarin peste rochia care i-a lăsat la vedere picioarele superbe. În ceea ce o priveşte pe Iuliana Marciuc, vedetă TVR, aceasta a slăbit 10 kg, de dragul logodnicului ei, Adrian Enache (53 ani). Recunoaşte că s-a străduit să mănânce moderat: „Am învăţat să mănânc sănătos, în plus nu mai consum niciodată două feluri de mâncare. Dulciuri mănânc rar, şi numai ca gustare între mese. Mă antrenez serios şi consecvent de mai bine de un an de zile. Fac sport de trei ori pe săptămână”, ne-a mărturisit Iuliana Marciuc. 

Stela face 70 de ani anul viitor

Ileana Şipoteanu şi Iuliana Marciuc
Ileana Şipoteanu şi Iuliana Marciuc

Cât o priveşte pe celebra solistă Stela Enache, care şi acum, la 33 de ani de la premiera filmului ”Liceenii”, face furori cu piesa ”Ani de liceu”, a fost de lăudat, căci a ales pentru evenimentul lui Raoul o rochie superbă, care i-a pus în evidenţă calităţile fizice, inclusiv picioarele frumoase. Deşi e greu de crezut, Stela are aceeaşi siluetă din anii de facultate. A slăbit enorm acum 10 ani când a murit soţul ei, regretatul compozitor Florin Bogardo, iar acum cântăreşte 59 de kilograme. Mănâncă precum o vrăbiuţă şi are un mare avantaj că nu o tentează dulciurile. ”Am avut nevoie cam de cinci ani, ca să-mi mai revin, după moartea soţului. Mănânc cam orice, însă evit cu desăvârşire dulciurile, nu pun gura pe ciocolată, zaharurile nu sunt, în general, sănătoase, pentru organism”, ne-a declarat Stela Enache. Vedeta este întotdeauna îmbrăcată  la patru ace şi de fiecare dată, chiar dacă anul viitor schimbă prefixul, ea încalţă doar pantofi cu toc. 

Mirabela Dauer şi Raoul s-au împăcat la şase ani de la scandal

Stela Enache
Stela Enache

La evenimentul de lansare a cărţii de poezii ”Tot ce nu ţi-am spus”, scrisă de Raoul, a fost prezentă şi celebra solistă Mirabela Dauer, care, alături de autor, a alcătuit un duet de zile mari, timp de mai mulţi ani, în care au interpretat, deopotrivă, atât piese populare, cât şi din repertoriul muzicii uşoare. Din păcate, în 2013, între ei au intervenit nori negri, prietenia lor fiind zguduită din temelii.  Un an mai târziu, s-au revăzut chiar în Ţara Sfântă, însă Mirabela a refuzat să coboare din cameră la localul unde Raoul îşi serba ziua de naştere. Iată că, odată cu trecerea timpului, ei au revenit la sentimente mai bune, astfel că miercuri seară ei şi-au dat mâna prieteneşte, de faţă cu invitaţii aleşi pe sprânceană. Mai mult, Raoul i-a mulţumit interpretei pentru tot ce a făcut pentru el timp de 18 ani de când se cunosc. Mirabela se simte bine după operaţia la rinichi suferită anul trecut şi de-abia aşteaptă Sărbătorile de Iarnă, pentru a împodobi bradul. 

cub horoscop 1 gif
cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
cub dinu maxer fiul png
sergiu nicolaescu 2011 JPG
image
image
image
image
image
image
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea
baza jill biden 2 (captura video) jpg