Ilie Năstase i-a făcut soţiei cadou o afacere de 50.000 €

simeon stalpnicul png
Marţi seară, Ilie a venit cu 100 de trandafiri roşii, dar şi cu o întârziere de o oră şi 40 de minute, la ziua lui Brigitte

Şi la 70 de ani, Ilie Năstase are suficient farmec pentru a-şi împăca soţia atunci când calcă pe bec. În iunie, când a fost la Paris cu fosta nevastă, Amalia Năstase, Ilie şi-a cerut iertare de la Brigitte cu o geantă Hermes, de 8.000 de euro. Acum, după scandalul cu amantlâcul, cu blonda Cici, Nasty a plusat şi ar fi scos din buzunar 50.000 de euro.

În familia lor, când e tensiune, când e lapte şi miere. Ilie şi Brigitte Năstase (40 de ani) se ceartă, se împacă, o iau de la capăt, aşa că viaţa lor seamănă cu scenariul unei telenovele de mare audienţă. Cea mai recentă “boroboaţă”, care i-a pus iar în prim-plan, este “din vina” lui Ilie. Marţi seara, în timp ce soţia lui din acte îşi serba ziua la clubul Fratelli, Nasty se afla la mall Băneasa, la film, acolo unde a dat nas în nas cu fosta nevastă, Amalia Năstase.

simeon stalpnicul png
Brigitte a fost fotomodel pentru hainele vândute online în magazinul ei

Ce-i drept, întâlnirea a fost o pură coincidenţă, dar care nu i-a picat deloc bine sărbătoritei Brigitte, mai ales că Ilie a întârziat o oră şi 40 de minute la petrecerea ei. Unde mai pui că supărarea brunetei a fost amplificată în august 2016, când Ilie Năstase a fost surprins în compania unei blonde misterioase, pe nume Cici. Semn că deşi greşeşte, el tot pe Brigitte o iubeşte, Ilie a încercat să ţină familia unită şi să obţină, pentru a câta oară, iertarea soţiei. Aşa se explică ultimul lui gest, generos din cale-afară.

Click! a aflat că Nasty şi-a sprijinit soţia în noul proiect, pe care aceasta tocmai l-a lansat joi oficial. Brigitte a inaugurat magazinul online thestoremultibrand.ro, unde vinde haine, încălţăminte şi accesorii de lux şi în care a investit vreo 50.000 de euro bune. “Afacerea este cadou de la Ilie”, a recunoscut Brigitte pentru Click!.

“În magazinul online voi aduce branduri internaţionale, pentru toate gusturile. Moda este un domeniu în care îmi face plăcere să lucrez şi sper ca munca mea să aibă succes”, ne-a mai spus Brigitte, care a fost şi fotomodel pentru hainele scoase la vânzare. Pe platforma online se regăsesc multe produse semnate Ermanno Scervino, o casă de modă din Italia, fondată în anul 2000 de Ermanno Daelli şi Toni Scervino.

De altfel, în trecut, Brigitte a explicat legătura ei cu acest brand. “Toni Scervino e prieten cu soţul meu. Naşul lui Toni e Adriano Panatta, partenerul lui Ilie la tenis, în anii ‘70”. În magazinul Brigittei găsiţi rochii cu preţuri cuprinse între 149 şi 4.490 lei sau încălţăminte care porneşte de la 590 de lei şi ajunge până la 3.450 lei.

simeon stalpnicul png

În vară a împăcat-o cu o geantă de 8.000 €. În iunie 2016, când Brigitte inaugura piscina “Magic Castle”, Nasty se afla la turneul de tenis Roland Garros, cu fosta soţie, Amalia. Asta nu i-a picat bine soţiei titulare, care a luat imediat avionul spre Paris. Fericită că a revenit în braţele lui Ilie, Brigitte s-a lăudat pe Facebook cu câteva cumpărături făcute în capitala Franţei, printre care şi o geantă Hermes, de 8.000 €. De fapt, acela era cadoul de împăcare de la Ilie. “Cum să te superi pe el când te aşteaptă în cameră cu o astfel de surpriză? Te iubesc, Ilie!”, scria Brigitte pe Facebook.

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
colaj coolio png
FotoJet jpg
Mustul e „vedeta toamnei” în piețe jpeg
Razboi Rusia Ucraina FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
codin maticiuc
florin ristei si naomi hedman
colaj coolio 1 png
cub adela popescu png
Robert Cormier SURSA FOTO Instagram
Te cunosc de undeva 1 jpg