Ilie Năstase, părăsit și de cea de-a cincea nevastă? Dovada că Ioana Simion s-a mutat cu chirie

Ultima actualizare:
Ioana conduce un Mercedes care costă  zeci de mii de euro
Ioana conduce un Mercedes care costă zeci de mii de euro

Le bate divorţul la uşă? Se pare că situaţia din familia Ioana Simion – Ilie Năstase e destul de delicată, din moment ce nu mai locuiesc împreună. Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute pe sexoasa soţie a lui Nasty într-un apartament din zona Pipera. Vecinii au dat-o de gol. ”Stă aici cu chirie de vreo două săptămâni”.

Cel de-al cincilea mariaj al lui Ilie Năstase e din nou în colaps. Cel puţin aşa pare, judecând după fotografiile realizate zilele trecute de către fotoreporterii Click!  Deşi sunt încă soţ şi soţie, se pare că Ioana şi Nasty nu mai locuiesc împreună şi nu mai împart acoperişul vilei de un milion de euro pe care fostul tensiman o deţine în cartierul Primăverii. Bruneta s-a mutat de acolo într-un apartament dintr-un cartier rezidenţial din zona Pipera.

Vineri, după orele prânzului, după ce a venit din Constanţa, oraşul natal, doamna Năstase nu s-a oprit la soţul ei, ci direct într-un cartier  rezidenţial din Pipera.

Și-a dus noua garderobă în apartamentul închiriat
Și-a dus noua garderobă în apartamentul închiriat

Îmbrăcată extrem de elegant, coafată şi machiată, dar cu verigheta încă pe deget, aceasta a coborât din Mercedesul alb, a luat câteva haine agăţate pe umeraşe şi a intrat direct în scara blocului nou construit.

Nu, nu a mers la o prietenă şi nici nu e găzduită de vreo rudă. Acolo locuieşte de aproximativ două săptămâni soţia lui Ilie Năstase.

Când venea de la Cosntanța, Ioana locuia cu Ilie în această vilă impozantă
Când venea de la Cosntanța, Ioana locuia cu Ilie în această vilă impozantă

"Nu a cumpărat, locuieşte cu chirie, dar cine ştie pe viitor. De vreo două săptămâni stă aici. Săptămâna trecută a adus mobila, o tot vedem cu haine. Da, a venit şi domnul Năstase pe aici”, a declarat pentru Click! unul dintre vecinii noii locatare. Se pare că Ioana şi Nasty au făcut acest compromis de a locui separat, pentru a-şi reevalua sentimentele.

Săptămâna trecută Ioana și Nasty au fost surprinși la mall, de unde au achiziționat mobilă
Săptămâna trecută Ioana și Nasty au fost surprinși la mall, de unde au achiziționat mobilă

”Înainte de a se căsători civil în aprilie, Ioana i-a propus lui Ilie să locuiască într-o altă casă. Nu se simţea deloc bine în casa din Primăverii. Deşi e o casă superbă, mobilată foarte frumos, din păcate ea nu îşi găsea locul acolo.  Ilie a fost de acord, doar că pe parcurs el nu a mai vrut, a uitat de această discuţie a lor, iar Ioana a decis că e mai bine să plece din casa respectivă. Ea şi-a închiriat un apartament şi stă acolo de fiecare dată când vin în Bucureşti. Ilie vine şi el acolo, petrec timpul împreună şi probabil va merge să locuiască în permanenţă cu ea. Cert este că Ioana nu vrea să mai pună piciorul în casa respectivă. Are motivele ei”, a declarat pentru Click! o persoană din apropierea cuplului. 

Cu Brigitte a fost căsătorit cinci ani
Cu Brigitte a fost căsătorit cinci ani

Săptămâna trecută cei doi au fost  surprinşi împreună la mall-ul din Băneasa, la cumpărături de mobilier pentru noul imobil. Păreau destul de ok , iar Ilie o ţinea de mână pe superba lui soţie care purta o ţinută de 10.000 de euro.  

Ilie, cinci neveste, Ioana un singur soț

Ilie Năstase are 5 copii, din 3 căsnicii. Prima mare iubire a campionului mondial a fost Dominique Grazia, un manechin din Belgia foarte apreciat în acele timpuri, iar cu aceasta are o fiică Nathalie (42 de ani). 

În 1980 a divorțat de ea și și-a refăcut viaţa cu fotomodelul american Alexandra King, alături de care a înfiat un băiat, Nicholas (31 de ani) şi o fată, Charlotte (28 de ani). 

Mariajul nu a mers, au divorțat ,apoi s-a căsătorit cu Amalia Teodorescu până în 2010, din mariajul lor rezultând 2 fete: Alessia (15 ani) şi Emma (12 ani). 


    Cu Brigitte a fost căsătorit cinci ani
Cu Brigitte a fost căsătorit cinci ani

După Amalia a urmat Brigitte Sfăt, însă și de aceasta a divorțat anul trecut, după doar cinci ani de mariaj și opt de relație. Ioana Simion este a cincea sa soție  și, probabil, și ultima. 

Bruneta originară din Constanța a fost și ea căsătorită timp de 20 de ani, iar din mariajul care s-a terminat în urmă cu trei ani, are un băiat care a făcut-o bunică în primăvara trecută.   

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net