Ilinca Vandici, mărturisiri care i-au adus lacrimi în ochi. Motivul pentru care a trecut printr-o depresie

22 noiembrie 2018
image
Ilinca Vandici s-a emoționat în timp ce povestea despre moartea tatălui ei

Invitată să ofere un interviu, Ilinca Vandici a vorbit despre unul dintre cele mai dureroase momente din viața sa. Îndrăgita prezentatoare a dezvăluit că a trecut printr-o depresie din cauza problemelor de sănătate cu care se confrunta tatăl ei la momentul respectiv, însă, cu siguranță, una dintre cele mai dure experiențe a fost cea în care și-a văzut părintele murind. Iată declarațiile!

Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi în timpul unui interviu, după ce a povestit despre unul dintre cele mai dureroase momente din viața sa: pierderea tatălui ei. Prezentatoarea emisiunii „FanArena” a dezvăluit că tatăl său a fost bolnav timp de 5 ani de zile, după care s-a stins din viață fix sub privirile ei neputincioase. În prezent, Ilinca este una dintre cele mai îndrăgite moderatoare autohtone și are o familie frumoasă, bucurându-se din plin de băiețeul ei, Zian, rezultat din mariajul cu Andrei Neacșu, însă amintirea tatălui ei încă îi aduce lacrimi pe față. 

image
Ilinca Vandici, alături de micuțul Zian și de Andrei Neacșu, soțul eiFoto Instagram

Îndrăgita moderatoare a explicat că intrase și în depresie înainte ca tatăl ei să se stingă din viață, din cauza faptului că simțea că acesta nu se va mai face bine, mergând la psiholog pentru a rezolva această afecțiune. 

„Nu am reuşit să gestionez atunci situaţia. Tata era bolnav de 5 ani de zile. Parcă speram că se vor întâmpla nişte lucruri. Eu aveam atunci 21 sau 22 de ani. N-am ştiut să gestionez, dar m-am simţit responsabilă faţă de sora mea, de mama mea. Ele sunt şi mai sensibile decât mine.

Trebuia să duc eu greutatea asta pe umeri. Am intrat într-o depresie cruntă după 5 luni de zile, apoi mi-am deschis un pic sufletul. M-am trezit apoi cu problema asta, am rezolvat-o la psiholog. Nu mă feresc să spun. Am reuşit să găsesc durerea care m-a măcinat atunci, abandonul pe care le-am simţit, teama şi frica. Tata se ocupa de absolut tot, de contratcte, de bani, atunci s-a dărămat stâlpul pe care îl ştiam şi îmi dădea siguranţă”, a susținut vedeta, în cadrul interviurilor Viva

image
Ilinca Vandici, alături de micuțul Zian și de Andrei Neacșu, soțul ei

Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi când a povestit despre moartea tatălui ei

Deși au trecut 10 ani de la moartea tatălui ei, Ilinca Vandici încă păstrează viu în minte momentul pierderii tatălui său, care s-a stins din viață în 2008. Ilinca Vandici avea 21 de ani când și-a pierdut părintele. „Apoi am înţeles de ce s-a întâmplat asta şi să accept. Mi-am luat viaţa în mâini, să fiu capabilă să fac toate lucrurile. Eram deja în Bucureşti atunci... Eram în Bucureşti şi cumva tata m-a aşteptat.

Era o zi de joi seara şi mama mi-a spus să merg acasă. A doua zi am luat bilet de avion, am ajuns, am vorbit cu el, am mâncat şi mama s-a dus prin spital. Am rămas doar eu cu el. M-a aşteptat să ajung acasă, sa îşi ia ramas bun de la mine. M-a strâns foarte tare de mână, s-a întors cu faţa către perete şi ala a fost momentul...”, a mai adăugat vedeta, pentru sursa anterior menționată. 

oana zavoranu jpg
cristina siscanu 1 jpeg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
image
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
kourtney kardasian (1) jpg
oana zavoranu jpg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg