Împăcarea anului pe internet. Selly și Andra Gogan au dat uitării tot scandalul din trecut

Ultima actualizare:

    Selly și frații Gogan s-au împăcat după o perioadă lungă de timpFoto Instagram
Selly și frații Gogan s-au împăcat după o perioadă lungă de timpFoto Instagram

Selly și frații Gogan s-au împăcat după doi ani în care aceștia și-au aruncat vorbe dure în mediul online. Cei trei s-au întâlnit după mai mult timp în care s-au evitat și s-au certat.

 Selly a fost provocat de Gami să se împace cu toți oamenii cu care s-a certat online, iar prima persoană cu care acesta a fost nevoit să dea mâna a fost chiar Dan Capatos. 

Deși i-a fost ușor să se împace cu prezentatorul de la Xtra Night Show, lui Selly i-a fost teamă că frații Gogan nu vor fi de acord cu armistițiul propus. Însă tânărul vlogger și-a făcut degeaba probleme doarece Andra și Răzvan l-au iertat imediat și au depănat împreună amintirile pe care le au împreună. 

„Mi-e frică. Nu am nimic cu ei. Nu-i urăsc. Am emoții”, a spus Selly inainte să se întâlnească cu Andra Gogan și fratele ei. 

„Cred că ați înțeles că ce se întâmplă în culise nu este o dramă între youtuberi atunci când este o ceartă. Cred că au fost greșeli de ambele părți, cred că și lumea a fost foarte, foarte înverșunată pe zona asta de ură, dar până la urmă asta e lumea. Lumea asta vrea: dramă și scandal. Sper că discuția noastră (n.r. – cu Andra și Răzvan) să aducă un vibe pozitiv în toată comunitatea”, le-a transmis Selly admiratorilor din mediul online. Citeşte întreaga ştire:Scandalul vloggerilor celebri a luat sfârșit. Selly și Andra Gogan s-au împăcat după o bătaie, înjurături și filmulețe porno trucate

image
image
image
image
image
image
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
banner  Olguta Berbec png
Carmen de la Salciua jpg
cub oana lis png
banner daniela crudu png
image png
image png
image
actualitate.net