În ce relaţii a rămas Dana Războiu cu Ovidiu Brânzan după ce l-a acuzat că a lovit-o cu pumnii şi picioarele

image
Dana Războiu este mămică cu normă întreagăFoto: arhivă personală

Dana Războiu nu a avut cele mai fericite relaţii amoroase. Cu primul soţ, Ovidiu Brânzan, fost ministru al Sănătăţii şi iubitul ei in studenţie, fosta prezentatoare tv a încheiat mariajul după un episod de violenţă fizică, iar cu Bogdan Enoiu a pus punct căsniciei acuzându-l de infidelitate. La aproape 15 ani de la plângerea depusă la poliţie, ştirista a vorbit despre fostul ei soţ fără resentimente.

Dana Războiu a ieşit destul de şifonată din căsnicia cu fostul ministru al Sănătăţii Ovidiu Brânzan. În vara lui 2005, ştirista se prezenta în toiul nopţii la poliţie pentru a-şi denunţa soţul agresiv. A iscat pe atunci un adevărat cutremur fiind pusă sub presiune de mai mulţi oameni politici să-şi retragă plângerea. A recuoscut şi ea abia avum că a avut un curaj nebun să facă public incidentul. La 15 ani de la acel episod, Dana Războiu a povestit pentru life.ro cum şi-a găsit puterea să pună punct relaţiei toxice în care se afla.  

"Am fost inconștientă. Am avut un curaj nebun, inconștient. Întâi am făcut și apoi mi-am dat seama ce am făcut. M-au tot sunat, de la purtătoarea de cuvânt a PSD-ului, la alți oameni importanți ca să-mi retrag plângerea. M-au sunat și foarte multe femei care mi-au spus: «suntem alături de tine». Și erau femei publice, femei cunoscute în România. Nu m-am gândit niciodată că nimeni nu ieșea să facă astfel de declarații publice, dar eu așa sunt. Sunt zodia Leu și fac foarte multe lucruri din impuls", a spus fosta prezentatoare TVR. 

Dana Războiu: "Indiferent cine ia decizia divorţului, amândoi suferă"

Întrebată cum decurg acum lucrurile între ea şi Ovidiu Brânzan şi ce relaţie au acum, Dana Războiu a spus că totul s-a "reparat", timpul fiind cel care i-a ajutat să depăşească momentul. "Foarte bună, avem un copil împreună. Dar nu imediat după, să ne înțelegem. Lucrurile nu se întâmplă peste noapte și ai nevoie de timp. E o etapă firească, e ca o etapă de doliu pentru că moare căsnicia.

image
Dana Războiu şi Ovidiu Brânzan au divorţat când fiul lor Victor avea doar un an şi jumătate

Și dacă nu treci prin etapa de doliu, nu ai cum să o îngropi. Indiferent cine ia decizia divorțului, amândoi suferă. Nimeni nu se căsătorește cu intenția de a divorța peste 3, 5 sau 15 ani. Nu e un contract cu durată determinată. Deși, sincer, acum, la vârsta mea mă gândesc că poate nu ar fi rău să te căsătorești pentru un an și în fiecare an să te recăsătorești. În fiecare an să-l poți alege pe celălalt din nou. Cine ești azi, nu mai ești peste 10 ani. Eu nu știu cum voi fi eu peste 10 ani, darămite cum va fi celălalt peste 10 ani", a spus Dana Războiu. 

Dana Războiu şi Ovidiu Brânzan s-au căsătorit pe 31 mai 2003, în secret, la Ambasada României de la Paris, pe vremea când numele lui abia începuse să fie cunoscut ca deputat PSD. Au declarat atunci că cea mai mare dorinţă este să aibă un copil. A urmat luna de miere în Cuba, şi pe 18 februarie 2004 a venit pe lume Victor.

Dana Război şi Bogdan Enoiu au divorţat în secret la notar

Dana Războiu nu a fost fericită nici în mariajul cu milionarul Bogdan Enoiu. Cei doi au luat-o pe drumuri separate primăvara trecută. Divorţul s-a produs în cea mai mare discreţie înainte de Paşte, la notar. Cei doi au avut un mariaj solid de 11 ani, care s-a destrămat se pare din cauza infidelităţii. Despre problemele cu fostul soţ de care s-a despărţit recent, Dana Războiu nu s-a simţit pregătită să vorbească, însă a explicat că şi-a revenit după periada grea.  

image
Dana Războiu şi Bogdan Enoiu au divorţat la notar, anul trecut

"Sunt cam de 100 de ori mai bine decât în ianuarie anul trecut și probabil de două ori mai puțin bine decât anul viitor. Îmi propun să fiu și mai bine. (...) Eu am niște păreri și sunt părerile mele: orice copil care trece prin divorțul părinților, oricum s-ar fi desfășurat el, trebuie să meargă la terapie. Orice persoană care trece printr-o despărțire, trebuie să meargă la terapie. Trebuie să faci ceva, nu să stai în suferință.

Dana Războiu, două căsnicii eşuate

Dana Războiu a încheiat şi al doilea mariaj recent. Ştirista are un băiat dintr-o căsătorie anterioară şi un copil un fostul soţ, Bogdan Enoiu. Vedeta a fost căsătorită anterior cu fostul ministru al Sănătăţii, Ovidiu Brânzan, de care a divorţat în 2005, pentru că o agresa.

Vedeta a fost timp de aproape un deceniu una din figurile importante ale știrilor de seară din televiziunea românească. Dana Războiu a părăsit TVR pentru a prezenta știrile principale la Kanal D. S-a retras din televiziune în vara lui 2010.

Decizia a venit dupa ce Marc, fiul cel mic al Danei, a avut mari probleme cu inima, pe care medicii români nu au putut să le depisteze şi a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală la Viena.

Citeşte şi:

Dana Războiu, lovită de primul soţ, înşelată de al doilea?

Colanţii au lăsat totul la vedere: Dana Războiu, cele mai sexy poze la jogging

meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
meghan markle harry regina jpeg
iulia albu
ambasada sua la moscova
Un câine a tras o barcă. Foto: Captură video Instagram
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf