Încep preselecțiile pentru Vocea României! Când şi unde au loc

simeon stalpnicul png
Loredana şi Adi Despot au plecat de la Vocea RomânieiFoto: arhivă personală

Un nou premiu de 100.000 de euro e pus la bătaie de Pro Tv pentru cea mai bună voce a sezonului opt! Audiţiile încep la finele acestei luni, iar cei care vor să se înscrie o pot face pe site-ul emisiunii sau se pot prezenta direct în faţa juraţilor, Tudor Chirilă, Loredana, Smiley şi Adrian Despot.

Toți cei care au calități vocale şi vor să se facă remarcaţi au acum ocazia să-şi demonstreze talentul. Concurenţii sunt aşteptaţi  la audițiile sezonului opt "Vocea României",  care vor avea loc la Cluj (25 februarie), Iași (4 martie), Timișoara (11 martie) și București (24 și 25 martie). Cea care a pus mâna pe marele premiu la ediţia trecută îi încurajează pe cei care se ştiu în formă vocală să încerce şi să nu piardă ocazia de a se înscrie în competiţie.  

„Am învățat foarte multe lucruri la Vocea României, am lucrat cu profesioniști și m-am bucurat enorm de întreaga experiență de acolo. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine și m-au susținut, iar celor care au voci bune și își doresc să cânte le spun să aibă încredere în calitățile lor, să fie ambițioși și să nu ezite să meargă la preselecții, deoarece vor avea doar de câștigat”, a declarat Ana Munteanu, câștigătoarea sezonului șapte Vocea României. Concurenta a fost eleva lui Smiley, ediţia trecută.  

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
ioana ginghina cu fiica jpg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
gianina corondan tb1000 jpg
lacul vidra PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
giulia anghelescu elvis webp
Mircea Bravo webp
andra maruta copii png
gianina corondan tb1000 jpg
borcea piscina JPG
resize foto adaptive (1) jfif