Incredibil ce face Fuego de Paşte!

Ultima actualizare:

    Fuego are 38 de ani și este foarte popular datorită cântecului „Împodobește, mamă, bradul!”foto: Click!
Fuego are 38 de ani și este foarte popular datorită cântecului „Împodobește, mamă, bradul!”foto: Click!

Nu sunt Sărbători de Iarnă fără Fuego (38 de ani). Dar nici de Paște artistul nu este mai puțin popular. Duminică, solistul a fost invitatul lui Alexandru Constantin, la „Constantin 60”, emisiunea de la Prima TV. Cu această ocazie, Fuego a făcut câteva mărturisiri incredibile. „La mine în familie, se împodobeşte bradul şi de Paşte, dar cu ouă roşii”, a spus el, șocându-l pe prezentator.

Dacă și-ar fi ascultat părinții, Fuego, pe numele real Paul Ciprian Surugiu, ar fi ajuns preot, nu cântăreț. Totuși, artistul și-a urmat vocația, și bine a făcut. În acest moment, este unul dintre cei mai îndrăgiți soliști. În mare parte și datărită cântecului de Crăciun, „Împodobește, mamă, bradul!”. Despre traseul său profesional, dar și despre viața sa din culise, Fuego a vorbit câte-n lună și în stele cu Alexandru Constantin.

Fuego: „Ador glumele bune, chiar dacă eu sunt subiectul lor”

Interviu cu Fuego, în cea de-a doua zi de Paşte

Fuego a vorbit cu Alexandru Constantin și despre începuturile sale în muzică. „Un artist trebuie să aibă și studii de teatru la bază”, a povestit Fuego. Puțini știu că solistul a făcut și Actorie. „Eu pe scenă trebuie să sparg acel zid”, a mai spus Fuego, pentru a explica de ce a simțit nevoie să facă și Teatru.

Dar alta a fost mărturisirea-șoc. „Apreciez glumele bune, chiar dacă eu sunt subiectul lor. Am şi eu una pe care o spun tutoror prietenilor: La mine în familie, se împodobeşte bradul şi de Paşte, dar cu ouă roşii”, a spus, râzând, Fuego. Despre cântecul care a devenit marcă înregistrată, artistul a recunoscut că-l cântă în toată luna decembrie, pentru că publicul îl cere încă de la începutul concertului. „Dacă în alte concerte am ceva probleme cu alegerea cântecelor, eu am 600 de piese în repertoriu, în luna decembrie e clar că unul pe care îl cânt este acela care mi-a adus atâta faimă”.Masa de sărbători a fost doar unul dintre subiectele emisiunii speciale, artistul povestind cu haz, dar şi cu respect, despre primii săi paşi în muzică, compozitorii cu care a lucrat sau reacţia fanilor săi în timpul concertelor. Un moment emoţionant a fost şi cel în care Fuego i-a oferit un dar special lui Alexandru Constantin.

Fuego, îndrăgostit de solista de populară Ioana Radu

Duetul Fuego-Irina Loghin este celebru astăzi și l-a consacrat pe artist și în inimile iubitorilor de folclor. Dar cum a pornit Fuego pe acest drum? „Am cochetat cu muzica populară, pentru că m-am îndrăgostit de Ioana Radu”, i-a mărturisit el lui Alexandru Constantin.

Ioana Radu l-a cucerit cu glasul ei

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net