Incredibil ce îi face Pepe lui Cosmin Seleși. Cântărețul a scos untul din colegul său de emisiune cu antrenamente dure FOTO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Colegi de emisiune la Antena 1, cei doi  se antrenează cot la cot în sala de sportFoto: Antena 1
Colegi de emisiune la Antena 1, cei doi se antrenează cot la cot în sala de sportFoto: Antena 1

Cosmin Seleşi are viaţă grea cu Pepe. Prezenţi amândoi la Bacău timp de trei săptămâni, unde au filmat pentru cel de-al treilea sezon al show-ului „Splash” Vedete la apă” (Antena 1), prezentatorul show-ului l-a pus pe jurat să „dea burta jos” şi i-a făcut un program zilnic de antrenamente la sală.

Pepe a devenit antrenorul personal şi nutriţionistul lui Cosmin Seleşi, rol pe care şi l-a luat foarte în serios.

Pepe şi Cosmin  au lucrat cot la cot,  deşi nu putem să  nu observăm o  “mică” diferenţă  între greutăţile  pe care le folosea  fiecare
Pepe şi Cosmin au lucrat cot la cot, deşi nu putem să nu observăm o “mică” diferenţă între greutăţile pe care le folosea fiecare

Zilnic l-a pus la abdomene şi tracţiuni, dar şi exerciţii cu gantere pentru bicepşi, spate şi abdomen. Ba, mai mult, i-a făcut şi „botezul” în box, iniţiindu-l pe Cosmin în tainele acestui sport.

Chiar dacă uneori, epuizat de efort, Seleşi mai scăpa câte  un “Lasă-mă, că nu mai pot!”,  nu se dădea bătut
Chiar dacă uneori, epuizat de efort, Seleşi mai scăpa câte un “Lasă-mă, că nu mai pot!”, nu se dădea bătut

“Când petreci cu cineva atâtea ore zilnic, trei săptămâni la rând, cum am făcut noi la Bacău, este imposibil să nu vrei să-l tragi spre partea ta, cumva, să-l implici în activităţile tale preferate. Aşa l-am atras pe Cosmin spre sala de fitness”, povesteşte Pepe.

La rândul său, juratul de la “Splash!” are o cu totul altă versiune: “Făceam sport dinainte să mă ducă Pepe la sală şi arătam mai bine decât el. Aşa că eu am încercat să-l atrag spre partea mea, la o ceafă de porc la grătar, la o slăninuţă... I-am spus: dacă vrei să arăţi bine, acum, că ai doi copii, trebuie să faci ca mine. Aşa au stat, de fapt, lucrurile. A trebuit să-i dau impresia că mă interesează preocupările lui ca să-l atrag înspre ale mele”, ne-a declarat, râzând, Cosmin.

Seara, la masă, primea doar o sălăţică


    Foto: Antena 1
Foto: Antena 1

Burtica mică se ţine cu sălăţică. Asta îi repeta Pepe lui Cosmin, după ce scotea untul din el la sală. Seara, când amândoi, rupţi de foame, se aşezau la masă, Cosmin trebuia să respecte regimul alimentar impus de “antrenor”, care îi punea în faţă doar o salată. Faţa lui amărâtă spune tot. Pepe, în schimb, îşi permite. În faţa lui tronează toate bunătăţile.

Pepe a făcut box de la 8 ani

Să ştiţi că Pepe e avizat să dea lecţii! De ani de zile face sport intens, iar box practică de la 8 ani. Este o pasiune din familie. Şi tatăl, şi fratele lui mai mare, Giani, au practicat boxul. “Giani şi prietenii lui se antrenau în subsolul blocului, pentru că pe vremea aceea nu existau săli de antrenamente, iar eu stăteam printre ei. Aşa am prins drag de box şi l-am practicat de la 8 până la 14 ani”, spune Pepe. A renunţat la modul serios de dragul mamei sale, care stătea mereu cu grija lui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net