Înjurături dure la "Un show păcătos". În rolurile principale: Costin Mărculescu şi Carmen Pleşea - VIDEO

simeon stalpnicul png

Emisiunea de aseară, în care Dan Capatos a împlinit 37 de ani, s-a transformat în cea mai tensionată din câte s-au filmat.

Războiul dintre Costin Mărculescu şi Carmen Pleşea a pornit de la vestita listă a lui Crăcană, publicată în Atac la persoană.

simeon stalpnicul png

Carmen Pleşea se află pe lista Mariei Crăcană datorită posibilei relaţii pe care a avut-o cu fotbalistul Cristian Daminuţă.

"M-am trezit cu acest articol în care sunt băgată şi eu pe lista lui Crăcană. Eu am făcut acum două săptămâni o operaţie. Nu puteam să intru în operaţie fără să fac un set de analize. Ce mă doare cel mai tare este că mi-a dat peste cap familia, eu lucrez cu copii de doi ani în sus..", a declarat Carmen la Acces Direct, supărată din cauza articolului apărut în presă şi care a băgat în sperieţi vedetele din România.

Citeşte şi:

Raluca de la Bambi şi-a trimis iubitul la analize!

Mama Mariei Crăcană, bătută în plină stradă la comanda fiicei sale?

Maria Crăcană a umplut vedetele de Hepatita C

"În vara anului 2007 eram cu un prieten foarte bun şi mi-a zis că dacă vreau să merg la o femeie, dacă o mai pot numi aşa....şi am fost la domnişoara Pleşea şi avea un tarif foarte mic, 2 milioane. Mi-a oferit un sex oral de nota 2", a declarat bărbatul.

Invitată să comenteze vizavi de acuzele care i se aduc, Carmen Pleşea a încercat să se apere însă emisiunea lui Capatos s-a transformat într-un circ. De altfel, moderatorul a recunoscut că nu a invitat-o pe Carmen în platou pentru că risca o bătaie în direct.

S-a aruncat cu insulte urâte, s-au făcut acuzaţii grave de ambele părţi. "Moartea în vacanţă", "Satană", "Prostituată", "Rapandulă", "Mortăciune" şi "Găină beată în lemne" au fost numai câteva dintre insultele aruncate de către Mara Bănica, autoarea articolului cu Crăcană, şi Costin Mărculescu în direcţia lui Carmen Pleşea.

Aceasta, la rândul ei, a numit-o pe Mara Bănică "caricatură de jurnalistă", iar pe Costin Mărculescu, care are un conflict mai vechi cu Carmen, l-a numit "un mincinos fără minte", acuzându-i pe ambii că fac scandaluri pentru bani.

Discuţia dintre invitaţi a degenerat şi până şi Dan Capatos şi-a pierdut calmul şi a cerut echipei tehnice să taie lavaliera invitaţilor care se întreceau în înjurături.

andreea mantea
cub gabi bădălău png
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
cub Daniel Onoriu png
image
image
image
image
image
image
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței