Inna vrea la Eurovision. Uite cine a convins-o

Ultima actualizare:

    Inna face furori peste Ocean foto: arhiva personală
Inna face furori peste Ocean foto: arhiva personală

Cea mai în vogă artistă internaţională din România apreciază Eurovision şi în următorii ani vrea să ne reprezinte la aceast concurs. Inna a urmărit Selecţia Naţională 2016, i-a susţinut pe Vanotek feat. The Code & Georgian şi îi pare rău că nu au câştigat ei.

Aflată la înregistrări în seara de 6 martie, Inna a făcut o pauză special pentru a urmări transmisiunea live a TVR 1 de la Baia Mare. "Eram în studio, iar Anamaria (Hâncu, Promotion Manager la casa de producţie muzicală Global Records - n.r.) avea laptopul deschis şi m-am uitat şi eu. Îmi place Eurovision, mi-a plăcut scena, a fost extraordinar sunetul. Îmi pare extrem de rău că Vanotek feat. The Code & Georgian nu au câştigat cu piesa «I’m Coming Home», pentru că sunt printre artiştii pe care îi apreciez. Îmi place foarte mult muzica lor şi e genul pe care l-aş putea aborda fără să mă îndepărtez foarte mult de stilul meu. Mai mult, suntem colegi la Global Records”, a declarat cântăreaţa, citată de www.ziarulring.ro

În următorii ani, România va avea şansa să meargă la Eurovision cu Inna. Vedeta a dezvăluit că vrea să facă şi acest pas după ce a cunoscut-o pe Loreen, câştigătoarea ediţiei din 2012. "În fiecare an am fost blocată cu turnee în Mexic, programate exact în perioada Eurovisionului. Mi-ar plăcea să particip. Mi se pare că e o şansă mai ales pentru un artist nou, aflat la început de drum, dar de ce nu chiar şi pentru mine. Sunt colegă cu Loreen la Warner Music. Are o charismă extraordinară şi este un mare talent muzical. M-am întâlnit cu ea pe holurile casei de discuri. E apreciată în toată lumea, chiar dacă n-a mai scos nimic nou. Ştiu însă că înregistrează un album”, a mai spus Inna pentru aceeaşi sursă.

În următoarea perioadă, INNA se va afla peste Ocean, unde susţine cu casa închisă un turneu cu zeci de mii de spectatori. 

image
image
image
image
image
image
oana zavoranu 1 1024x1024 jpg
Oana Roman și cîinele bubble Sursa Instagram jpg
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
image
actualitate.net