„Insula iubirii”, sezonul 5. Cine sunt concurenţii care îşi testează relaţiile?

image
Radu Vâlcan prezintă și ”Insula Iubirii” sezonul 5

Din 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1 începe al cincilea sezon din reality-showul „Insula iubirii” – „Temptation Island”, prezentat de Radu Vâlcan, în care mai multe cupluri îşi testează fidelitatea în Thailanda. Click! îți spune ce vedeta de la Antena 1 a fost ispită în primul sezon al reality-show-ului „Insula iubirii”.

Din 1.500 de cupluri atent analizate și confruntate cu riscurile la care își supun relația, în cel de-al cincilea sezon din „Insula iubirii” au fost alese patru cupluri cu povești de viață spectaculoase, cu relații sudate, cu problematici inedite și cu mize însemnate. Au călătorit 10.000 de kilometri spre Paradis, neștiind că, de fapt, călătoresc spre sufletul lor, iar Thailanda i-a primit cu brațele deschise, dornică să îi cunoască.

„Insula iubirii”, sezonul 5. Cel mai matur cuplu de la „Insula iubirii” nu cunoaște gelozia

Teodora (34 de ani) și Eusebiu (37 de ani) au o relație de un an, dar sunt cel mai matur cuplu din acest sezon de „ Insula Iubirii” și au surprins echipa cu dezinvoltura lor. Cei doi susțin că au încredere unul în celălalt, dar își doresc „să vadă adevărata față a celuilalt”. Lipsa geloziei în cuplu e principalul atu al celor doi, motivul fiind că dragostea lor e una cerebrală.

image
Teodora și Eusebiu au o relație de un an

„Nu cred că am trăit vreodată o iubire intensă”, a spus Eusebiu, cei doi lăsând să se înțeleagă că ar avea un parteneriat care le satisface nevoile primare și care se bazează pe valori comune. „Dacă până la vârsta aceasta nu a reușit cineva să te scurtcircuiteze, nu spun că e imposibil, dar deja e greu”, mai spune Eusebiu.

„Insula iubirii”, sezonul 5. Își testează relația la „Insula iubirii” după cinci ani împreună

Denisa (21 de ani) și Adrian (24 de ani) sunt împreună de cinci ani și se gândesc deja la următorul pas în relația lor, căsătoria. S-au cunoscut prin intermediul prietenilor, iar el a fost cel care a cucerit-o, fiind și primul iubit al tinerei.

image
Denisa și Adrian sunt împreună de 5 ani

„Am încredere în mine, niciodată nu am fost de acord cu aventurile”, a spus Denisa, sigură pe parcursul ei pe Insulă. De partea cealaltă, Adrian mărturisește că a profitat că Denisa e atât de mică și și-a croit femeia de lângă el după propriile nevoi și dorințe, așa că a făcut înscrierea la emisiune convins că nu există o ispită care ar putea să îl „deturneze” din relația lor.

„Insula iubirii”, sezonul 5. Ea crede că nu are concurență pe „Insula iubirii”, el nu vrea să riște

Geanina (20 de ani) și Costas (28 de ani) sunt împreună de aproape doi ani, iar tânăra spune că el e bărbatul vieții ei. „Femeia care ar putea să mi-l ia ar trebui să fie puternică, deșteaptă, pentru că așa m-a făcut pe mine să fiu, asta își dorește”, a spus Geanina, cunoscând dorințele partenerului său. „Ce poate să aibă o ispită? Atâta timp cât am acasă ce îmi trebuie, pentru ce să risc?”, susține Costas la începutul testului de pe tărâm thailandez.

image
Geanina și Costas sunt împreună de doi ani

„Insula iubirii”, sezonul 5. S-au cuplat la „Insula iubirii” și vor să vadă cine cedează ispitei

În plus, „Insula Iubirii” va întâmpina în Thailanda și un cuplu neașteptat! În urmă cu un an, Aurel și Diana se aflau în aceeași ipostază, dar la brațul altor parteneri, și au trăit apoi experiențe intense pe „Insula Iubirii”. Amândoi au trădat și au abandonat persoanele alături de care au venit și au trăit experiențe intense în brațele ispitelor. Cu atât mai mult, la începutul anului 2018, vestea că cei doi formează un cuplu a venit ca o imensă surpriză. „Toată lumea o să creadă că suntem un cuplu fals. Nimeni nu crede în noi, dar suntem două persoane la fel, simt nevoia să stau tot timpul cu el”, și-a exprimat Diana temerile. Tocmai de aceea, cei doi au fost chemați la „Insula Iubirii” pentru a demonstra schimbarea pe care amândoi o anunță. Cu un atu în fața celorlalți concurenți, cei doi s-au arătat mult mai reținuți în declarații.

image
Aurel și Diana sunt clienți vechi ai emisiunii

„Nu pot să spun că nu o să cadă în ispită, tocmai de aceea mergem acolo! În capul meu, deja știu ce o să facă!”, a recunoscut Aurel.  Cei doi au reușit să atragă atenția celorlalți concurenți încă din primele clipe și au iscat reacții puternice și chiar răutăcioase. „Au venit îmbrăcați ca boschetarii, în trening”, a spus una dintre concurente imediat ce i-a văzut. Dincolo de aparențe, cei doi tineri mărturisesc însă că își doresc, la fel ca și celelalte cupluri, să afle dacă sunt potriviți unul pentru celălalt, în ciuda a ceea ce spun cei din jur. „Nimeni nu crede în noi, dar suntem două persoane la fel, simt nevoia să stau tot timpul cu el”, au spus ei.

„Insula iubirii”, sezonul 5. Ce ispită din primul sezon „Insula Iubirii” a devenit vedetă

Fostă ispită la „Insula iubirii”, Petru Păun interpretează personajul Alex Iova din „Fructul oprit”, serialul fenomen difuzat la Antena 1. Petru Păun s-a născut pe 30 iulie 1987 şi a absolvit Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii din Bucureşti. Mai are două surori, Ana Livia şi Iulia, el fiind fratele mijlociu. Serialul nu e prima lui experienţă cu televiziunea.

image
Petru e nutriţionist şi consilier de dezvoltare personală, dar și actor în "Fructul oprit"

Petru a apărut în diverse reclame atât din ţară, cât şi din străinătate. O altă apariţie a lui cunoscută publicului din țară este în ipostaza de ispită masculină, în anul 2015, în primul sezon al emisiunii „Insula iubirii”, emisiune moderată de Radu Vâlcan. Petru e și nutriţionist şi consilier de dezvoltare personală. Acesta a adoptat stilul vegan încă de la vârsta de 19 ani şi militează foarte mult şi pentru partea spirituală, fiind pasionat de ştiinţele ezoterice. Practică fitnessul de la 16 ani și mai nou este model pentru un brand de haine şi face nenumărate reclame.

cub florin zamfirescu png
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
Robbie Williams Spice Girls
cub bromania png
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
telefon mobil jpg
Accident Suceava FOTO ISU png
locuri de joaca parcuri Bucuresti (7) jpg
image
image
image
image
marilyn monroe
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg