INTERVIU Andreea Antonescu, despre bărbații din viața ei: «Am iubit, dar nu de multe ori». Ce se întâmplă cu divorțul

Ultima actualizare:
Andreea Antonescu, alături de părinții și de fratele ei
Andreea Antonescu, alături de părinții și de fratele ei

Este o femeie ambițioasă, a descoperit recent că este și o fire romantică, admiră bărbații puternici și spune că se simte hotărâtă să își refacă viața și, de ce nu, să îmbrace rochia de mireasă, ba chiar să mai facă încă un copil! Andreea Antonescu (38 ani), concurentă la "Ferma", de la Pro TV, ne-a oferit un interviu, în exclusivitate. Cel mai sensibil subiect? Lipsa tatălui său, pe care l-a pierdut la o vârstă fragedă.

  • Click!: Andreea, cum ai primit propunerea de a merge la Fermă? 

Andreea Antonescu: Un “DA” hotărât! (poate cel mai hotărât din viața mea). Fără a sta pe gânduri, am acceptat această provocare! Întotdeauna mi-am dorit mai mult de la mine, să-mi descopăr limitele, să acumulez cât mai multe amintiri frumoase, unice! Viața este plină de provocări și sunt convinsă că "Ferma" va deveni una dintre aventurile mele preferate! Cu emoții în suflet, dar și conștientă că “duc mult”.

  • Ai făcut furori la Ferma când ai fost surprinsă în sânii goi. S-au bucurat mulți să te vadă așa! Cum ai reușit să scapi bluza din mânăJ?

Când sunt 64 de camere fixe care te filmează non stop, din toate unghiurile, este destul de greu să ascunzi anumite lucruri! Am încercat diferite moduri de a nu arăta mai mult decât îmi doresc dar, din păcate, s-au mai întâmplat și astfel de momente fără voia mea.

Andreea Antonescu și Traian Spak au împreună o fetiță în vârstă de 8 ani
Andreea Antonescu și Traian Spak au împreună o fetiță în vârstă de 8 ani
  • Cum a fost despărțirea de Sienna când ai plecat la Fermă? Știu că ea stă la Galați, cu mama ta.

Despărțirea a fost grea! Sienna a fost ajutorul meu în pregătirea bagajului pentru "Fermă" și tot ea mă ruga să o iau cu mine, promițându-mi că mă va ajuta la tot ce va fi acolo! Este un copil matur emoțional, înțelegător, gândul la ea m-a întărit în toată perioada șederii în Fermă!

  • Cum e Sienna acum? Ce îi place să facă cel mai mult? Îi place și ei muzica?

Sienna e o fetiță minunată, perfectă, este de departe cea mai mare realizare a mea! Îi place să învețe la școală, este pasionată de pictură, dar și foarte talentată la muzică și în special la actorie!

  • Vă vedeți des, tu și Sienna?

Da, eu merg săptămânal la Sienna în Galați, petrecem mult timp împreună!

  • Cum vă descurcați cu școala online?

Spre deosebire de alți părinți, nu mă pot plânge! Mama este învățătoare și știe exact cum să o ajute pe Sienna!

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au despărțit la începutul anului
Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au despărțit la începutul anului
  • Ai rămas în relații bune cu Traian, soțul tău încă și tatăl Siennei. Trebuia să divorțați, dar nu s-a întâmplat încă! Faptul că tot amânați acest proces are legătură cu ceva anume, e posibil să vă împăcați? 

Viața m-a învățat să nu spun "NU" niciodată, dar în acest moment nu se pune problema de a se schimba ceva în decizia luată anul trecut!

Nu s-a finalizat partea birocratică, deoarece Traian nu a ajuns încă în țară! (n.r. din SUA) Noi suntem în continuare în relații bune și ne sfătuim în tot ce o privește pe Sienna!

  • S-a scris că ai o nouă relație, cu un fotograf cunoscut (n.r. Dragoș Borcănea). Este ce trebuie pentru tine în momentul de față?

S-a scris, dar nu a fost ceva real! Eu și Dragoș am fost și suntem amici și cam atât! De mică am avut foarte mulți prieteni bărbați, iar de-a lungul timpului, fiind surprinsă alături de unii dintre ei, s-au tot speculat diverse lucruri total neadevărate!

Andreea Antonescu a pozat într-o mireasă supersexy pe Valea Doftanei
Andreea Antonescu a pozat într-o mireasă supersexy pe Valea Doftanei
  • Îți dorești să îți refaci viața la un moment dat?

Deși până acum ceva timp nu visasem la rochia de mireasă și nici prin cap nu-mi trecea să fac vreo nuntă, lucrurile s-au mai schimbat...V-am mai zis “Niciodată să nu spui niciodată!” În acest moment sunt pregătită să-mi refac viața, să fac practic tot ce nu am apucat până acum, nuntă, încă un copil, atât timp cât găsesc persoană potrivită! Întotdeauna am mers pe zicala “Mori cu amintiri, nu vise!”

  • Te consideri ghinionistă în dragoste?

Din contră, mă consider norocoasă, pentru că întotdeauna se poate întâmpla mai rău! Undeva în adâncul meu, sunt o fire romantică și încă sper la acea poveste frumoasă, până la sfârșit! Din păcate, relațiile pe care le-am avut până acum nu au fost să fie!

  • Alături de ce tip de bărbat te vezi pe viitor? Cum ar trebui să arate jumătatea ta compatibilă și ce să îți inspire din prima?

Întotdeauna am admirat bărbații puternici! Aspectul fizic nu contează, important este să găsesc persoana alături de care să pot construi, dar și un umăr pe care să mă pot liniști atunci când simt nevoia!


    Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au despărțit la începutul anuluiFoto: Click!
Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au despărțit la începutul anuluiFoto: Click!
  • Cum e Andreea Antonescu când iubește?

Am iubit, dar nu de multe ori! Într-o relație ofer aproape tot și bineînțeles am foarte multe așteptări din partea partenerului!

  • Ești greu de mulțumit, sentimental vorbind?

Sunt foarte ușor de mulțumit, deloc pretențioasă! Atât timp cât există comunicare și respect consider că orice relație poate funcționa!

Sunt, într-adevăr, o femeie puternică, independentă din toate punctele de vedere încă de la o vârstă fragedă, obișnuită să îmi rezolv toate problemele bazându-mă doar pe mine și poate acestea sunt și motivele pentru care am fost acuzată ca fiind prea “bărbată”!

  • Cum îți merge, profesional, pe timp de pandemie? Care sunt noutățile din viața de artist?

Îmi merge foarte bine! Sunt în permanență ocupată! Chiar și în perioada pandemiei am avut un program încărcat, ocupându-mă de campaniile pe care le am pe paginile de social media! În următoarea perioadă urmează două clipuri, atât în cariera solo cât și cu trupa Andre! Într-adevăr, îmi lipsesc foarte mult scena, publicul, concertele, dar sunt convinsă că ne vom lua viața înapoi la un moment dat!

Secvența cu Andreea Antonescu în sânii goi a fost pe placul fanilor
Secvența cu Andreea Antonescu în sânii goi a fost pe placul fanilor
  • Dacă ar fi să îți faci o descriere, care ar fi aceea?

Sunt o femeie foarte puternică, dar și sensibilă, pozitivă, prea sinceră câteodată, asumată, romantică uneori (calitate pe care am descoperit-o recent), ambițioasă, capabilă de a muta munți atât timp cât există un motiv concret!

  • Care este cel mai mare regret al tău?

De departe cel mai mare regret este că nu îl mai am pe tata în viața mea! L-am pierdut la o vârstă fragedă și încă îi simt foarte tare lipsa. (n.r. Andreea Antonescu și-a pierdut tatăl când era în focul examenelor de bacalaureat)

Citește și:

Scandal la Fermă. Andreea Antonescu, replici dure la adresa lui George Burcea: "Este doar fostul soț al Andreei Bălan”

Săndel Bălan, dezvăluiri despre revenirea Andre: «Eu am lansat această modă»

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net