INTERVIU Anna Lesko își face bagajele pentru "Ferma" . Cine îi va lipsi cel mai mult

Ultima actualizare:
Anna şi fiul ei  Adam, 6 ani
Anna şi fiul ei Adam, 6 ani

Una dintre cele mai sexy vedete venite din Moldova, Anna Lesko (41 de ani) va face parte din noul sezon al reality-show-ului “Ferma - orăşeni versus săteni” de la Pro TV, după ce acum doi ani a filmat pentru “Falsez pentru tine”. Înainte de a pleca să filmeze în inima Deltei, sexoasa vedetă, mama lui Adam, un băieţel simpatic foc, ne-a acordat un interviu exclusiv despre viaţa ei.

Click!: Faci parte din reality-show-ul “Ferma - orăşeni versus săteni”, de la Pro TV. Cine îţi va lipsi de acasă? 

Anna Lesko: E o mare provocare din extrem de multe puncte de vedere. Ştiu deja că cel mai mult îmi va lipsi fiul meu, Adam, nici nu este nevoie să mă mai gândesc, dar voi face tot posibilul să nu arăt acest lucru în fermă! 

Mihaela Rădulescu  se întoarce la ”Ferma”
Mihaela Rădulescu se întoarce la ”Ferma”

Ai petrecut mult timp, în copilărie, la bunici. Ce-ţi mai aminteşti? 

Anna Lesko: Am enorm de multe amintiri din copilărie. Petreceam timp atât la bunicii din partea mamei, care era ucraineancă, cât şi la cei din partea tatălui, care era moldovean. Dimineţile încep aparte la ţară, mirosul de verde pe care-l simţeam pentru că bunica deja hrănea animalele şi adăuga iarbă, aşa că toată curtea mirosea a mâncare pentru animăluţe. Pe lângă casă, mirosea a căpşuni, a prune, aveam foarte multă viţă-de-vie şi, când adia vântul, era superb. Totodată, îmi aduc aminte de mirosul de pământ proaspăt arat. Pe mine nu mă deranja, aşa zisa mizerie de la ţară, mai degrabă mă deranjează cea din metropolă. 

Povesteşte-ne despre obiceiurile de acolo? 

Anna Lesko: La bunica ucraineancă se striveau strugurii şi noi, fiind mici, ne urcam în butoaiele de lemn şi îi striveam cu picioarele. Cu rochiţele colorate, păream nişte gărgăriţe. Fiecare dintre noi avea câte un rol, toată lumea era aranjată, aveau batice colorate, mărgele, bluze superbe cu broderii de neuitat. Toate aceste amintiri sunt atât de vii. 

Descrie tipul de persoană cu care nu te-ai putea înţelege niciodată în Fermă?  

Anna Lesko: Pot colabora foarte bine cu oricine, nu voi merge acolo pentru a mă certa. Dacă simt că nu mă voi înţelege cu cineva, pur şi simplu mă voi îndepărta. Eu cer mult de la oamenii pe care-i iubesc şi noi ştim rigorile dintre noi, însă acum mă voi întâlni cu mulţi oameni necunoscuţi, aşa că voi fi rezervată, din multe puncte de vedere. Dacă simt că respectul nu există, îl impun. 

Care consideri că a fost cel mai dificil moment din cariera ta?  

Anna Lesko: Cred că cel mai dificil a fost şi este acesta, al pandemiei. Mi s-au anulat toate concertele şi, deşi, la studio am putut merge şi am putut înregistra, ceva îmi lipseşte. Faptul că încă nu se întrevăd concerte, mă face să mă axez mai mult pe creaţie, în acest moment. Îmi lipseşte scena, energia debordantă pe care mi-o oferea publicul, nu se poate compara cu nimic. Atâţia ani mi-am hrănit sufletul aşa, iar acum sunt nevoită să stau departe de ei şi să mă concentrez doar pe mediul online.  

Ai vreodată timp liber? Cum arată programul tău, în general? 

Anna Lesko: Nu prea am timp liber. De mult ori, mă întreb cum de trece o zi, o săptămână, o lună atât de rapid. Oricând am timp, stau cu Adam şi repet cu el limba mea maternă, rusă. Gătesc, fac curat, am grijă de casa mea şi lansez şi piese. Aşa mi-a fost mereu viaţa, dar nu regret.

Mihaela Rădulescu şi Cristi Bozgan fac iar echipă 

Alina Puşcău,  model
Alina Puşcău, model

După ce anul trecut au prezentat de la munte “Ferma - Un nou început”, Mihaela Rădulescu (51 de ani) şi Cristian Bozgan fac din nou echipă. Anul acesta, cei 16 concurenţi alături de echipa de filmare ar fi plecat deja în Deltă pentru a filma noul sezon al emisiunii, însă încă se ţine secret locul unde se filmează în condiţii foarte stricte din cauza pandemiei. Noul sezon va aduce faţă în faţă două mentalităţi: orăşeni şi săteni. Fiecare vedetă a optat pentru grupul care i se potriveşte cel mai bine stilului de viaţă pe care l-a avut şi care i-a format valorile.  

Alina Puşcău, colegă cu Lesko şi Cezar Ouatu 

Cezar  Ouatu,  solist
Cezar Ouatu, solist

Alături de Anna Lesko au mai fost anunţaţi concurenţi în noul sezon al reality-showului Alina Puşcău (38 de ani), Cezar Ouatu (40 de ani) şi Octavian Ciovică (36 de ani).

Octavian  Ciovică,  pilot de raliuri
Octavian Ciovică, pilot de raliuri

Alina vine direct de pe podiumurile internaţionale, iar la doar 16 ani câştiga unul dintre cele mai importante concursuri de modă existente şi primea din partea lui Jean Paul Gaultier un compliment. În Fermă, vrea să le arate tuturor că nu o recomandă doar frumuseţea, ci toate aptitudinile pe care le-a dezvoltat de-a lungul anilor.


    Octavian  Ciovică,  pilot de raliuri
Octavian Ciovică, pilot de raliuri

Octavian Ciovică e pilot de raliuri, ambiţios şi muncitor şi va face parte din echipa ”sătenilor”. Cezar Ouatu e bine cunoscut contratenor local şi internaţional care şi-a început cariera la 19 ani şi va fi ”orăşean”.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net