INTERVIU Ce nu știați despre fetița-ventriloc, preferata Andrei la "Românii au talent": "Dacă aș câștiga, mi-aș lua un cățeluș"

Ultima actualizare:

  Ana Maria Mărgean a primit butonul auriu de la Andrafoto: PRO TV
Ana Maria Mărgean a primit butonul auriu de la Andrafoto: PRO TV

În ediția difuzată vineri, 26 februarie, Andra a oferit primul ei golden buzz din sezonul 11 al emisiunii "Românii au talent". Ana Maria Mărgean, puștoaica de 11 ani, este ventriloc și i-a încântat pe toți cu talentul sau special, dar și cu vocea sa minunată. Click! a stat de vorbă cu ea și vă oferim, în continuare, un interviu exclusiv.

 • Click!: Ai primit golden buzz la "Românii au talent". Cum a fost experiența? Te așteptai să fi trimisă în semifinală?

Ana Maria Mărgean: A fost cea mai frumoasă zi din viața mea! Când am urcat pe scenă, nu mă așteptam să ajung direct în semifinală, dar sunt extrem de bucuroasă că Andra a apăsat butonul auriu.

 • Ce ne poți spune despre tine? Mai ai frați?

Eu m-am născut în București și sunt elevă în clasa a 5-a la școala primară "Happy Children Academy", din Voluntari. Nu sunt singură la părinți! Mai am chiar doi frățiori mai mici. Adi are 8 ani și Ava, 4 ani.

 • Cânți senzațional, felicitări. Când ai început să cânți și cu cine faci canto?

Eu cânt de la vârsta de 5 ani și fac canto cu Andreea Avarvari (AVA) la Music City (și ea semifinalistă la Vocea României). Fac parte și din Ansamblul Teatrului Muzical pentru copii București. Totodată, am fost distribuită într-un spectacol superb, la Teatrul de Operetă și Musical Ion Dacian, care din păcate nu s-a mai putut juca din cauza pandemiei și am fost foarte tristă.

 • Când ai descoperit pasiunea pentru cântat?

De când mă știu cânt, cântam în mășină, în drum spre grădiniță, și am arătat părinților abilitatea mea de a reține toate melodiile de la radio (indiferent de stil sau limba în care erau cântate) – așa că m-au înscris la cursuri de canto.

 • Mai cânta cineva în familia ta?

Surioara mea mică are și ea ureche muzicală și voce, probabil va urma și ea același drum, bunicul din partea tatălui cânta la pian, iar verișoara mea, Theo, 12 ani, este și ea o pianistă foarte bună, cu multe premii importante în portofoliu.

 • Ce ai face cu premiul cel mare dacă vei câștiga?

Oh, sunt atât de multe lucrui. Aș investi în educație, doresc să devin un artist complet, să pot cânta toate genurie de muzică, să pot dansa, să pot impersona voci și să ofer spectacole de ventrilocie. În al doilea rând, mi-aș cumpăra cățelușul la care visez de câțiva ani, momentan avem 3 broscuțe țestoase și un papagal. Nu uit nici de familie, aș cumpăra câte un cadou și pentru frățiorii mei mai mici. Pe termen lung, aș înființa un ONG și, când mai cresc, să pot organiza evenimente cu păpușile mele pentru copii, mai ales pentru acei copii defavorizați.

 • Care este povestea păpușii cu care ai apărut la "Românii au talent"?

Poveste este una frumoasă… a fost mult dorită și a sosit în România fix de ziua mea, în 12 iunie, anul trecut, tocmai din SUA, din Chicago. Părinții mei știau că-mi doresc mult o păpușă profesională, eu exersând cu șosetele tranformate de mine în păpuși ca diverse personaje.

 • Când ți-ai descoperit talentul de ventriloc?

Cochetez cu această artă de câțiva ani, am descoperit-o pe YouTube, iar de aproape un an am luat-o în serios și iau lecții de ventrilocie de la profesoară mea, Crina Zvoboda, și ea semifinalistă la Românii au Talent.

 • Ai studiat și alți ventriloci de afară? Ai urmărit pe Youtube?

Așa este, în general îmi place să vizualizez performanțele artiștilor deja consacrați. Caut tot felul de tutoriale, tehnici vocale la canto, coregrafii... toate în scopul de a-mi îmbunătăți performanțele și crea propriul stil.

 • Ce facultate vrei să urmezi mai târziu?

Nu m-am gândit așa departe, dar o școala de muzică, fie din clasa a 9-a, fie la facultate va fi probabil drumul meu.

Citește și:

VIDEO Povestea lui Rareș Tufea, adolescentul de 16 ani care a primit Golden Buzz la "Românii au talent"

Românii au talent 2021: Daria Batschi-Beleca, Golden Buzz-ul lui Andi Moisescu. Ce număr l-a cucerit pe jurat

image
image
image
image
image
image
loredana groza de nerecunoscut la ultima aparitie jpg
WhatsApp Image 2024 02 25 at 14 48 32 logo jpeg
image png
Oana plânge la căpătâiul mamei sursa Click!
Simona Gherghe trista scaled e1701771347422 1200x676 logo webp
fiul lui Pepe jpg
petre roman la mioara (1) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net