INTERVIU Costi Ioniță, despre ce nu s-a văzut la Survivor: “Am căutat tot timpul pacea, nu dreptatea"

Ultima actualizare:

  Costi Ioniță a fost eliminat de la Survivor România 2021, în ediția difuzată pe 24 ianuariefoto: Kanal D
Costi Ioniță a fost eliminat de la Survivor România 2021, în ediția difuzată pe 24 ianuariefoto: Kanal D

Trei săptămâni, atât a rezistat „Faimosul” Costi Ioniță în competiția dură din jungla de la Survivor România! Artistul în vârstă de 43 de ani a fost cel de-al doilea concurent din echipa „Faimoșilor” care a părăsit show-ul, după cântăreața Amna. Costi Ioniță s-a arătat mereu detaşat în ceea ce priveşte o posibilă eliminare, aşa că şi-a luat „la revedere” de la colegi fără prea multe regrete. Artistul a caracterizat experiența de la Survivor ca fiind una foarte dură. A încercat să stea departe de conflictele cu coechipierii, însă asta l-a costat, deoarece nu a reușit să se apropie prea tare de aceștia.

 • Click!: Costi, ce a însemnat pentru tine experiența de la Survivor România 2021? A fost ca o lecție de viață?

Costi Ioniță: Survivor România este, într-adevăr, o experiență de viață destul de dură pentru foarte mulți oameni. Eu sunt obișnuit cu postul și restricționarea alimentară și nu mi-a fost greu. După o astfel de experiență devii mai bun, mai puternic și nu mai ai deloc frici.

 • Dacă tot vorbim de frici, ce temeri ți-ai învins în această competiție?

N-am avut frici, dar m-am întărit. O astfel de experiență te întărește și, când ieși din ea sănătos, nimic în viață nu te mai poate doborî. Ai o siguranță de sine mult mai mare. Le-aș recomanda tuturor celor care au astfel de frici și temeri în viață să încerce o astfel de experiență.

„În junglă îți lipsesc mâncarea și tabieturile, nu te poți spăla cu săpun și șampon”

 • Cum ai luat decizia să participi la acest concurs? Frații Iancu și Culiță Sterp au afirmat că ei ți-au propus inițial să participi la această competiție. Cu ce te-a tentat această propunere?

Da, povesteam cu Iancu și Culiță despre această competiție. Apoi am fost contactat și am acceptat să încerc. Știam că vom fi privați de mâncare, nu vor mai fi condițiile de acasă, dar se întâmplă și lucruri frumoase; am ieșit cu bine din competiție. Am stat doar trei săptămâni, dar a fost ok.

 • Ce ți-a lipsit cel mai mult în junglă? Unde era mai greu: pe traseu sau viața de acolo?

În junglă îți lipsesc mâncarea și tabieturile, nu te poți spăla cu șampon, săpun, te duci în mare, ceea ce a fost în regulă. Dar Survivor România m-a legat mai mult de natură, m-a făcut să fiu mai conectat cu natura și universul. Atunci când exista timp liber, îmi găseam o fereastră să mă duc să meditez pe malul marii, sub un copăcel. Mie mi-a plăcut acest lucru. Este adevărat că mi-au lipsit persoanele dragi, altfel a fost o experiență benefică pentru mine. Este bine să fii cu tine, să ai anumite restricționări ca organismul să își dea un boost, pentru că nu îi mai dai de mâncare și te poți vindeca de multe lucruri. Eu n-am avut niciun fel de probleme; însă le recomand celor care au idee despre însemnătatea postului și, bineînțeles, a rugăciunii. N-am avut acces la tehnologie, ceea ce a fost foarte bine. Tehnologia te cam prostește, stăm tot timpul într-un ecran mic, cu ochii în el și uităm de frumusețea din jurul nostru. Acolo n-am avut telefon și glumeam, ne jucam, povesteam. Ceea ce a fost minunat, nu am stat fiecare cu ochii în Instagramul lui. Mi-a lipsit muzica, dar am făcut instrumente din ce găseam în junglă.

 • Cum te-ai descurcat totuși cu mâncarea? Pentru că tu nici pește nu mâncai.

N-am avut probleme mari, pentru că eu sunt sunt vegan, vegetarian și am restricționat doar cantitatea. Mâncam doar cocos și ce mai găseam prin pădure, dar nu mi-a fost greu. Pentru ceilalți este, într-adevăr, un șoc, pentru că sunt obisnuiți să consume produse animale și tot felul de prostii, chipsuri. Eu nu consumam așa ceva. A fost chiar bine pentru mine.

 • Te așteptai să ieși așa repede din competiție? De ce crezi că ai fost votat să ieși așa devreme din competiție?

Nu mă așteptam, dar mă așteptam, pentru că poate n-am fost foarte bun pe trasee. Nu-mi bat capul de ce am ieșit, a fost momentul să ies, eu acum lucrez cu artiști din America Latină și nu am nicio problemă că am ieșit acum. Uneori e mai bine să pleci și să te intrebe lumea de ce ai plecat, decât să stai și să te întrebe de ce nu pleci.

 • În ce relații ai fost cu colegii ? S-a spus că ai stat mult prea retras și asta ți-a cauzat.

În relații foarte bune cu toți, ne-am înțeles foarte bine, le ascultam problemele sau temerile. Eu am căutat tot timpul pacea, nu dreptatea, și asta cred că s-a și văzut. Îmi doresc să fie liniște, pace, bunăstare și iubire.

 • Cum ți s-a părut echipa Faimoșilor? S-au legat prietenii între voi, s-au făcut găști?

Formează cu toții echipă foarte faină, și fetele, și băieții. Toți vin cu calități speciale care sunt un beneficiu pentru echipă. S-au legat prietenii și când vor ieși îi invit la petrecere, să fie bine.

 • Cine crezi că e cel mai de temut concurent? Cine are șanse practic să câștige această competiție?

Nu știu, Survivor România este o mare provocare și pot fi surprize. Poate ieși câștigător cine nu te aștepți.

 • Ai declarat că pleci la Miami direct din Dominicană. Ce proiecte muzicale ai acolo?

Da, acum lucrez în Dominicană cu niște artiști tari, nu auzisem de ei, dar sunt foarte cunoscuți în America Latină și de aici plec în New York și Miami, unde o să mă văd cu artiști internaționali foarte faini.

Citește și:

EXCLUSIV Câți bani iau pe săptămână vedetele de la «Survivor». Topul celor mai bine plătiți "Faimoși'

Costi Ioniță, declarații după eliminarea de la Survivor România: „Nu mă așteptam să mă voteze așa de mulți coechipieri”

SURVIVOR 2021 Costi Ioniță, eliminat din concurs. Mesajul emoționant pe care l-a spus la plecare

SURVIVOR 2021. Alexandra Stan, 10 poze fără sutien, la plajă. Cea mai sexy "Faimoasă" ar putea părăsi competiția

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
traian basescu
image
image
image
image
image
image
media 141330213543977700 jpg
Emilian e un tânăr artist pe val
banner Mara Banica Culiță Sterp png
margareta paslaru jpeg
 Pentru că au o viață agitată și muncesc mult dar se și implică în creșterea copiilor, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu nu prea mai au timp pentru ei
marina voica jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net